Şimdi Ara

Mac setup'ınızı paylaşın ;) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
26
Favori
78.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mac setup'ınızı paylaşın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 17 Ağustos 2014; 16:49:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theRoot7

Mix setup diyelim

Hayallerdeki sistem... Çok özendim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theRoot7

Mix setup diyelim

Setup güzel ama klavyen daha güzel

Benim setup da geliyor yakın zamana ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: psleda

Hazır değil,google sketchup ile kendim tasarlamaya çalıştım,detayları da mobilyacımla beraber netleştirdik.

Ne kadara yaptırdınız hocam aşağı yukarı?

Wallpaperı paylaşır mısınız? @sierratr1
  • 2 sene önce 2500 liraya yaptırmıştım. @WetDream
  • programi bi guncellesem paylasacam acmiyor yosemite kullaniyorum
  • Bu da benim masamdan Bu arada @psleda fotoğraflar gerçekten çok güzel, masa için ben de üst taraftan benzer bir aydınlatma düşünüyordum çok iyi oldu bu örnekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzprmksz -- 5 Eylül 2014; 22:10:32 >

• dnzprmksz kullanıcısına yanıt
    Bu tip aydınlatma çalışma ortamları için çok ideal,Ikeadan aldığım spotları kullanmıştım,hala da kullanıyorum.Siz de duvara bir raf monte edip işikları rafa yerleştirebilrisiniz aynı etkiyi yaratacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Moriarty

En başta AOC 23" ekran alıp, daha geniş bir masaya geçip, trackpad ve apple klavye almayı planlıyordum. Hatta masaya da led ışıklandırma yapacaktım. Ama sonra tamamen gereksiz olduğunu, eşyalara tapmamak gerektiğine karar verdim. Kartondan bir stand, standart bir klavye ile gayet de yeterli oldu.

Hocam bende sizin gibi büyük ekrana ne gerek var gibi düşünüyordum ama 1 hafta önce 23'' monitör aldım ve dün mac ile dışarı çıktım ekran çok küçük geldi.Bence evde monitör ile kullanmak çok daha güzel oluyor o rahata alıştıktan sonra küçük ekran hiç zevk vermiyor.

• stand saglam sanirim ? kenardakiler de ikea da olsa gerek? acaba boyle birsey yapinca sabitlemek gerekir mi ?

ben de macbook alacagim 15 mi alsam 13 mu karar veremiyorum.15 in tasinabilirligi nasil acaba ?

•  Mac setup'ınızı paylaşın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman -- 18 Eylül 2014; 4:56:58 >
  • hey gidi iMac. bit kadar kalmış:)
  • Aynen, bilmeyen biri görse küçük bir şey sanacak iMac'i :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 - 20 gün önce aldığım Macbook ile yaptığım setup. Benim için gayet yeterli.
  • 140x75x76 yada cok yakin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrekaragol6

quote:

En başta AOC 23" ekran alıp, daha geniş bir masaya geçip, trackpad ve apple klavye almayı planlıyordum. Hatta masaya da led ışıklandırma yapacaktım. Ama sonra tamamen gereksiz olduğunu, eşyalara tapmamak gerektiğine karar verdim. Kartondan bir stand, standart bir klavye ile gayet de yeterli oldu.

Hocam bende sizin gibi büyük ekrana ne gerek var gibi düşünüyordum ama 1 hafta önce 23'' monitör aldım ve dün mac ile dışarı çıktım ekran çok küçük geldi.Bence evde monitör ile kullanmak çok daha güzel oluyor o rahata alıştıktan sonra küçük ekran hiç zevk vermiyor.

Neye alışırsan, diğeri garip gelir normaldir. Ama şu an için ben büyük ekrana ihtiyaç duymuyorum.

eyoruk, eğer bana sorduysan stand gayet sağlam. İkinci yapışım, ana plana birkaç ekleme yaptım oldukça sağlam oldu, internette bulabilirsin.

15" taşınabilir ama ağır oluyor, şahsen çok ihtiyaç olmadıkça evde bırakıyorum.

Tesekkurler ..
    Peki yandaki raflar ikea dan mi ? Oyle ise eger ustune koydugunuz ahsap tahtayi yada neyse nasil monte etiniz ? Matkap vida izi goremiyorum

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Monitörün modelini ve memnun olup olmadığınızı öğrenebilirmiyim?
  • Tesekkurler

• 3 - 4 Günlük Macbook Air'im den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Monitörün modelini ve memnun olup olmadığınızı öğrenebilirmiyim?

Monitör AOC i2367Fm modeli. Ben çok memnunum. Ekranın mat olmasıda extradan beğeni sebebim. Ekran 1920x1080 gayet iyi. Macbook, Retina olsada bu ekranda 1920x1080 güzel oluyor. Zaten normalde de macbook ekranı 1280x800 çözünürlüğündedir aslında. Ayrıca ekranı ayaklığını çıkarıpta kullanabiliyorsunuz öyle daha şık oluyor aslında.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.