Şimdi Ara

Mac setup'ınızı paylaşın ;) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
26
Favori
78.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran gerçekten çok güzel güzüküyor ama boyutu yeterlimi bilmiyorum. Macbook için fazla bile ama ben ps4 içinde kullanmayı düşünüyorum. Her hangi bir oyun konsolu ile denediniz mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Ekran gerçekten çok güzel güzüküyor ama boyutu yeterlimi bilmiyorum. Macbook için fazla bile ama ben ps4 içinde kullanmayı düşünüyorum. Her hangi bir oyun konsolu ile denediniz mi hiç?

Lenovo ultrabook vardı onunla Devil May Cry oynamıştım gayet iyidi. Bu arada oyun oynayan biri değilim beni memnun eden size yeterli gelmeyebilir.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkürler araştırmaya devam.
  • alper5398 kullanıcısına yanıt
    Son hali budur. 15-20 gün önce macbook aldığımı düşünürsek gayet iyi aslında. Tabi çoğu daha önce lenovo ultrabook ilede vardı. Başka bir şey yapman heralde artık Seneye iphone 6s belki ipad. Ufak tefek bişeyler alınabilir tabiiki.
     Mac setup'ınızı paylaşın ;)
    Bana lazım olan herşey var nerdeyse. O televizyonda denedinizmi hiç macbook'u çünkü hem ps4 hemde macbook ile kullanılabiceğim bir ekran lazım bana. 6s hedeflerimizde aynı bu arada.
    Evet macbook surekli takili bile diyebilirim. Ama ps4 performansi yada macbook oyunlarinin tvdeki performanisi icin bisey diyemem. Surekli videolar yada tivibu izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Televizyonun modelini de öğrenirsem dahada rahatsız etmem sizi.
    Lg 32la660s

• Monitor ayaksiz gorunce farkli model sanmistim.boyle cok daha guzel..
    Ama macbook ekrani kapatmak hatta masadan kaldirmak rahat olmaz mi ? En azindan ben oyle de ypapabilirim yani gozu takilmiyor mu insanin ?
    Monitor goz yuruyor mu ? Ben aoc aoc 2270 ya da (2070 hangisi bilmiyorum )kullaniyorum gozum yoruluyor mesela
    Ayrica macbook sanirim 13 ekran ? 15 ekran olup da boyle ayrica monitor kullanmak luks kacar mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Eylül 2014; 18:55:08 >
    Teşekkürler iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Monitor ayaksiz gorunce farkli model sanmistim.boyle cok daha guzel..
    Ama macbook ekrani kapatmak hatta masadan kaldirmak rahat olmaz mi ? En azindan ben oyle de ypapabilirim yani gozu takilmiyor mu insanin ?
    Monitor goz yuruyor mu ? Ben aoc aoc 2270 ya da (2070 hangisi bilmiyorum )kullaniyorum gozum yoruluyor mesela
    Ayrica macbook sanirim 13 ekran ? 15 ekran olup da boyle ayrica monitor kullanmak luks kacar mi sizce

Banamı sordunuz anlayamadım alıntı yapmamışsınız bana sorduğunuzu düşünerek cevap veriyorum. Normalde ekran kapatıyorum ama fotoğraf çekerken ekran açık çekmek istedim estetik açıdan daha iyi görüneceğini düşünerek. Ayrıca macbook'un masada olması beni hiç rahatsız etmedi. Ekranda rahatsızlık hiç hissetmedim hatta 3-4 saat önce parlaklığını %90'dan %100'e çıkardım. Aletlerin hepsinden memnunum.Ayrıca masa fotoğrafda gördüğünüzden daha büyük duruyor aslında :) Bu yüzden hiç rahatsızlık hissetmedim.

• Evet size sormustum
    Tesekurler
    Macbook 13 mu 15 mi

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Macbook 13
    Bana yolladiginiz mesajlar icin benim ismimin yanindaki cevaplaya tiklayip yazarsaniz daha kisa zamanda cevap veririm. Bu sekilde yazdiklariniz havada kaliyor. Kime yazildigi belli degil bana yazdiginizi dusunerek tahminen cevap veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Macbook 13
    Bana yolladiginiz mesajlar icin benim ismimin yanindaki cevaplaya tiklayip yazarsaniz daha kisa zamanda cevap veririm. Bu sekilde yazdiklariniz havada kaliyor. Kime yazildigi belli degil bana yazdiginizi dusunerek tahminen cevap veriyorum.

Tesekurler.
    Hemen altina yazdigim icin gerek gormemistim .haklisiniz

• Bazi arkadaslar wallpaperimi istemisti onu ekliyorum saygilar
  • sierratr1 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Beyler ayıptır sorması bukadar ekranla ne yapıyorsunuz her masada 2-3 ekran var. İş icabı mı yoksa ev mi bu setuplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Beyler ayıptır sorması bukadar ekranla ne yapıyorsunuz her masada 2-3 ekran var. İş icabı mı yoksa ev mi bu setuplar

Benimki ev. Ama masamda 1 tane ekran var. Fotografciyim ama 1 defa bile is anlaminda kullanmadim. Bu tamamen zevk. Masada bir kac ekrani olanlarin cogu is icin kullaniyorlar. Video isleme yada bazi muzik programlarinda da ikinci ekranin yardimi olur. Hem windows hem mac osx kullananlarda. Oyun amaclida olabilir bazilari. Ama en basta dedigim gibi ihtiyactan cok zevk aslinda. 2 ekran kullanarak yaptiginiz video islemeyi tek ekranda da yapabilirsiniz. İkinci ekran oldugunda bazi isleri daha detayli daha basit yapmak mumkun olabiliyor.

• Macbook Setup'ım; (20 Ekim 2014)

Macbook Pro Retina Display 13" Late 2014
    + Apple Klavye
    + Apple Magic Mouse

IPAD Air Space Grey "13
    +Logitech BT Klavye

IPHONE 5S Gold "14

Samsung UE-32ES6100 / ES6140 LED TV

• Kongor kullanıcısına yanıt
    Lambalar guzelmis
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.