Şimdi Ara

Maç Tahminleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
15
Favori
26.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: corollaforum

quote:

Orijinalden alıntı: aneksi

acaba , corollaforum ile fastilist aynı kişilir mi. gereksiz yere birbirlerine bu kadar yağ yaptıklarına göre...
    körler sağırlar birbirlerini ağırlar olmuş.

İşte sen bu yaptığın yorum kadarsın Neden 56 tl lik banko kupona karşı sanal da olsa 8 maç koyup karşıma çıkamadın ?

Bak ben banko diye 2.6 oranlı maçlar koydum evet onlar yattı. Yatan maçım bile 2.6 oranlıdır benim. Karşıma yarışa çıkamıyorsun ama iftirada maşallahın var.

Zaten burada fastilist dışında kimsenin desteğini görmedim. Profesyonel iddaa yorumcularının olduğu bir zeka kullanarak yorum yapabilen insanların olacağı özel bir platform hazırlıyorum.

Sen sabit fikirlerinle kal burada

kimse desteklemediği için üzülüyorsan , kendine dört beş hesap daha aç. maksat moralin bozulmasın. sonra burdaki bütün hesaplarını da yeni hazırladığın yere götürürsün. nasıl olsa oraya da kimse gelmez :)

• quote:

quote:

quote:

manı gel,kişilir mi. gereksiz yere birbirlerine bu kadar yağ yaptıklarına göre...

İşte sen bu yaptığın yorum kadarsın Neden 56 tl lik banko kupona karşı sanal da olsa 8 maç koyup karşıma çıkamadın ?

Bak ben banko diye 2.6 oranlı maçlar koydum evet onlar yattı. Yatan maçım bile 2.6 oranlıdır benim. Karşıma yarışa çıkamıyorsun ama iftirada maşallahın var.

Zaten burada fastilist dışında kimsenin desteğini görmedim. Profesyonel iddaa yorumcularının olduğu bir zeka kullanarak yorum yapabilen insanların olacağı özel bir platform hazırlıyorum.

Sen sabit fikirlerinle kal burada

kimse desteklemediği için üzülüyorsan , kendine dört beş hesap daha aç. maksat moralin bozulmasın. sonra burdaki bütün hesaplarını da yeni hazırladığın yere götürürsün. nasıl olsa oraya da kimse gelmez :)

Acaba programın doğru tahminleri olduğundan ona dil uzatamadığından bu şekilde çirkiflendiğinin farkındamısın.

Ben zamanı gelince giderim gelirim. Sen programı anlayacak kapasitede olmadığından, daha 8 maç çıkartamayacak kadar zavallı olduğundan şikayet + block arkadaşlar.

Bana birçok kişiden sözlü destek geliyor sağolsun özele de mesaj yazıyor arkadaşlar ancak fiili yardım eden sadece fatilist.

Arkadaşlar icraat yapmayıp sadece iftira atan zavallıları şikayet edip bloclayalım.

• yav he he. başarıların gözlerimizi kamaştırıyor zaten. ayrıca bütün kötü sözlerini sana iade ediyorum.
  • geçen 1/X, 2/X oynadım hepsi yattı. ama yatan oranlarım bile 13 14 tü.
  • her maça 1/2 veya 2/1 oyna. bari yatan oranlarım 25'ti diye avutursun kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zargana*

geçen 1/X, 2/X oynadım hepsi yattı. ama yatan oranlarım bile 13 14 tü.

Ben çıktım 8 maçlık kuponu koydum. Gel sende koy görelim ama nerdee. Anca böyle mahalle gibi sataşırsın. Elinden birşey gelmeyenleri daha çok üzeceğim
  • sen üzüldüğümü mü düşünüyorsun :) keşke başarılı olsan. benim kupon vermemi isteyip duruyorsun. ben senin gibi bir idda ile ortaya çıkmadım ki. senin gibi yapıp insanları yanlış yönlendiremem. henüz tutan bir kuponun bile yok. elli tane kupon veriyorsun. insanlar senin yüzünden para kaybediyor. bu sorumluluğu nasıl alıyorsun.
  • quote:

quote:

Ben çıktım 8 maçlık kuponu koydum. Gel sende koy görelim ama nerdee. Anca böyle mahalle gibi sataşırsın. Elinden birşey gelmeyenleri daha çok üzeceğim

o değil de sizin 56 lık kupondan kaç lira gelecek acaba? bir de sataşma değil bu sadece benim yattığım oran 2.6 demişsiniz de ben de ona atıfta bulundum. büyük orandan yatınca övünüyorsunuz ya ben de övündüm işte

• quote:

quote:

quote:

o değil de sizin 56 lık kupondan kaç lira gelecek acaba? bir de sataşma değil bu sadece benim yattığım oran 2.6 demişsiniz de ben de ona atıfta bulundum. büyük orandan yatınca övünüyorsunuz ya ben de övündüm işte

O kupondan geleceğe bakacağız artık. ben seçtiğim maçlarda yanında olma % leri de yazıyor. Seçenekler %50 ile %70 arası değişiyor. Hiçbir maç %100 değil. Tabiki program yatacak bilemeyecek her maçı bunu kullanarak yapılan yorumlar çok havada kalıyor.

%5 lik ihtimalli 25 oranlı maçlar gelmedi diye yorum yapanlar oldu. Burda yapmaya çalıştığımızı algılayamayanlara anlatmaya çalıştık ama yok işte almıyo kafa. Yapacak birşey yok.

Evet banko kupona böyle 2.6 oranlı 2. ligten yeni çıkmış takımı ve handikaplı maç yaparak hata ettim. Ben yanlışı hatayı kaybımı karımı da burda anlatıyorum zaten. Kimseden gizlediğim birşey yok. Projenin amacı belli, sonuç ortada. Başarısız olduğu noktalara sürekli müdahale etmeye çalışıyorum.

Adam programı algılayamadı bu işlerle daha önce uğraşmış olan fastilist ile aynı kişi olduğumuzu iddaa etti adam ad soyad yazmış foruma 2012 yılında katılmış. Fastilist gece gündüz uğraşarak iki tane lig verdi yani birşey anlayamıyorsan bari emeğe saygısızlık etme.

Şöyle eleştirin teşekkür edeceğim. Şu maçı bilemedin çünkü maçın böyle biteceği şundan dolayı belliydi senin programda o özellik yok. Herkez bunu söyledi ama senin program neden öyle olur dedi çok saçma banko maç vermiş nedeni de bu. Tarzı yorumlar yapın. Hiçbir kupon tutmuyor havada kalıyor çünkü sistem kuponlarımın hepsi tuttu. Totalde zarardayım o da zaten benim kafadan vedalaştığım bir para.

Sende destek olacaksan gel buyur bize 4. kişi olarak katıl olmayacaksan da bu konuyu görmezden gel

• Son oynanan Süper lig maçlarını da programa ekledim FB nin üstünlüğü değişmedi.

MS1 %60
    MSX% 11
    MS2 %29

Kabaca kaybetme riskiniz %40 Kazanç oranınız %75

ben yüklü MS1 dedim arkadaşlar. Lütfen kaybetme riskinizi de hesaba katarak oynayın.
  • Programa Burak GS de oynayacak deyince MS1 % si %75 e çıktı

Yüklü girdim bakalım MS1 biterse 375 tl kazanacağım yoksa 500 tl bye
  • quote:

Programa Burak GS de oynayacak deyince MS1 % si %75 e çıktı

Programı bizler kullanamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevok u Jir

quote:

Henüz geliştirme aşamasında. Bu aşama bitsin katsayılarını ayarlarını tamamlayalım. Tabiki herkezin kullanımına açılacak. Özel bir ücretsiz platform hazırlıyorum. Emek verenler kullanacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kevok u Jir

quote:

Henüz geliştirme aşamasında. Bu aşama bitsin katsayılarını ayarlarını tamamlayalım. Tabiki herkezin kullanımına açılacak. Özel bir ücretsiz platform hazırlıyorum. Emek verenler kullanacak.

Beklemedeyim.

• quote:

Son oynanan Süper lig maçlarını da programa ekledim FB nin üstünlüğü değişmedi.

MS1 %60
    MSX% 11
    MS2 %29

Kabaca kaybetme riskiniz %40 Kazanç oranınız %75

ben yüklü MS1 dedim arkadaşlar. Lütfen kaybetme riskinizi de hesaba katarak oynayın.

Oynayan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

İşte Müneccim programının hedefi budur. İddaanın yayınladığı oran * % ihtimalleri hesaplarsın karlı ise parayı basarsın

• Derbi sayesinde totalde + ya geçtim arkadaşlar. Böyle maçlar denk geldiğinde fırsat kaçırılmamalı
  • Dostum programın çıkması çok sürecek mi?
  • quote:

acaba , corollaforum ile fastilist aynı kişilir mi. gereksiz yere birbirlerine bu kadar yağ yaptıklarına göre...

İlahi aneksi vallahi sen adamı öldürürsün...Senin için önemli olan tüm maçların tutmasıysa yok öyle birşey adam maçları veriyor inan ya da inanma seç arasından beğendiklerini bas paraını 3 maça kazan...Adamın TSL ligi bankolarına 100 bassan ne kadar alacan bunu göremiyormusun...Adam kuponda vermiyor olabilir kuponunda o maçı ama analizlerini paylaşıyor onu incele bari...Vakit ayırmıyorsunuz ayırana da laf atıyorsunuz...Zaten adamın derdi herkes kazansın olmasa ne işi var burada forumlarda yapar programını kendi kazanır...Aldırma sen corolla sonuna kadar yanındayım.

Corollanın ismini dahi bilmiyorum adam ne kadar narsist ki hem yardım istesin hem kendini tatmin için iki ligin analizini kendi yapmış gibi atsın...

Ben fastilist..O corolla yardım istiyor yardımcı olacağım...sen de muhalefet et o da lazım tabi...

• corolla sonunda işler yoluna giriyor hadi bakalım başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fener maçı için tebrikler. banko dediğiniz kuponda 56 verip kaç aldınız? bir de önceki sayfadaki kuponlar oynanmış mı yoksa kayıt edilmiş kuponlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.