Şimdi Ara

Mac Üzerinden Çağrı Yapma ve Handoff 'Handoff inceleme' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: javaprof

üff ne büyük teknoloji kaç satır kod yazmışlar acaba bu teknoloji için bu programı yazan adam kör olmuş.geçen yıl android programlama diye bir kitap aldım bu gibi programlar temel eğitim olarak görülüyor ama apple her zamanki gibi büyük bir teknolojiymiş gibi yayınlıyor bunları.

Kitaptan baka baka daha iyisini yaparsın sen bunun adamların yaptığı ne ki senin gibiler harcanıyo buralarda işte, gariban Apple napıcaksın

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

üff ne büyük teknoloji kaç satır kod yazmışlar acaba bu teknoloji için bu programı yazan adam kör olmuş.geçen yıl android programlama diye bir kitap aldım bu gibi programlar temel eğitim olarak görülüyor ama apple her zamanki gibi büyük bir teknolojiymiş gibi yayınlıyor bunları.

Sen harcanıyorsun buralarda Java Profesörü. Çok bilmiş....

• aynaya bak... sensin o... Apple fanlarının uluslarası lakabını kabullenin artık...
  • Gayet güzel bir anlatım olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

aynaya bak... sensin o... Apple fanlarının uluslarası lakabını kabullenin artık...

Kaliteli,kararli,senelerce kullanilabilen,içerisindeki yazılım sayesinde kendinden donanım babında kat kat üst cihazlara meydan okuyabilen,desteği kesilmeyen, içerisinde etkili, boş veya çöp olmayan müzik ve app marketleri barındıran, yine içerisindeki yazılım çok ağır ve inanılmaz işler yapmaktan ziyade pratikliğe dayalı olan,göze de hitap eden ürünler kullanmak iSheep olmaksa,iSheep'iz kardeşim. Siz iSheep diyorsunuz diye ben bunlardan ödün veremem,hiçbir Apple kullanıcısı da vermez.

Bunu sadece sana değil,yabancı forumlarda iSheep muhabbetini gören,forumda tartışmaktan aciz,karşıdakine hakaret edip prim yapmaya çalışan herkese söylüyorum yanlış anlama. Aklıma geldi yazdım yoksa ben "Aynaya bak sensin o euheheh" diyen biriyle polemiğe girmem.

İyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 24 Mart 2015; 23:10:27 >

• Erodion kullanıcısına yanıt
    senin gibi hakaret mi edeyim? iSheep hakaret değil lakap ama sen ve senin gibiler anlamaz... android kullanmayı beceremeyen iftira atan Apple hapishanesinde tıkılı kalmaya alışmış zavallılarsınız... yazık size...
    http://www.karsigazete.com.tr/dunya/iphone-yuzunden-annesini-zehirledi-h33383.html
    quote:

iPhone'unu elinden alan annesinden intikam almaya çalışan çocuk annesini zehirledi.

siz busunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyu0kazici -- 25 Mart 2015; 3:06:57 >

• quote:

senin gibi hakaret mi edeyim? iSheep hakaret değil lakap ama sen ve senin gibiler anlamaz... android kullanmayı beceremeyen iftira atan Apple hapishanesinde tıkılı kalmaya alışmış zavallılarsınız... yazık size...
    http://www.karsigazete.com.tr/dunya/iphone-yuzunden-annesini-zehirledi-h33383.html
    quote:

iPhone'unu elinden alan annesinden intikam almaya çalışan çocuk annesini zehirledi.

siz busunuz...

Sabahtan beri ciddi cevap vermeye çalışıyorum,yok abi

Hakaret mi edeyim senin gibi diyorsun,zaten yukarıda hakaret etmişsin ona tepki verdim. Hadi onu geçtim iSheep hakaret değil lakap diye bir savunma olabilir mi ? iSheep denmekten hoşlansa Apple kullanıcıları dediğin doğru olabilir. Ama o söz "koyun,önüne ne konsa yiyen" anlamı taşıdığı için hakarettir. Peki benim mesajımda ne hakaret gördün ? Adama "aynaya bak sensin o" demişsin o yazımda yazdığım her şeyi hak etmişsin kusura bakma.

Alttaki haber işte beni güldüren,ciddi cevap yazamadığım kısım oldu Kardeşim iPhone kullanım kılavuzunda "Birisi elinizden alırsa zehirleyin" mi yazıyor ki milyonlarca kullanıcıyı "siz busunuz" diye aynı kefeye koyuyorsun,cidden anlamakta güçlük çekiyorum ya.

Hayır madem iSheep iz,git Android forumuna. Android haberlerine. Gidip de Apple kullanıcılarına hazırlanan rehberin altına saldırmak için yorum yazma. Hem "siz teknolojiden anlamıyorsunuz,bilinçsiz kullanıcısınız" diyip hem de her içinde "Apple" geçen başlığa hakaret,saldırı yazarsan ben bundan çekememezliğini anlarım.

• Berkan Sezer beyfendinin hitabeti çok hoşuma gidiyor. Böyle tane tane konuşması falan..
  • HandOff kullanıyorum. Fakat bir kaç ufak sıkıntısı var.
    Telefon geldiğinde mac ve iphone çalmaya başlıyor. iPhonedan cevaplasan bile mac çalmaya devam ediyor. Onu mecbur elle reddedmek gerekli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    gerizekalı yazmadın mı? silinmiş... siz annenizi babanızı keser yada zehirlersiniz... Apple için katliam bile yaparsınız...
  • quote:

gerizekalı yazmadın mı? silinmiş... siz annenizi babanızı keser yada zehirlersiniz... Apple için katliam bile yaparsınız...

Yazmadım. Beni nerden tanıyosun ? Veya milyonlarca apple kullanıcısı var hepsini teker teker tanıyor musun ? Apple ürünü kullandığımız için katil miyiz şimdi de

haberlere bi dikkatli bak gör... gerçekler acıdır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

haberlere bi dikkatli bak gör... gerçekler acıdır...

Haberlerde kendimi gördüm,ailemi zehirlemişim. Aman Apple ürünlerine bulaşmayın arkadaşlar katil oluyorsunuz sonra (!)

• Merhaba ben daha önce macbooktan arama yapıp alabiliyordum. Fakat şimdi arama yapamıyorum ve aramalar geldiğinde sadece telefonumda çalıyor. Videonuzdaki bütün adımları takip ettim hepsi aktif bende. FaceTime da sorun yok ama macbooktan arama yapamıyorum neden olabilir acaba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.