Şimdi Ara

Mac Üzerinden Çağrı Yapma ve Handoff 'Handoff inceleme'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mac bilgisayarlar üzerinden iphone telefonlarınızı kullanarak çağrı yapabilir, cevaplayabilir ve sms atabilirsiniz. Ayrıca Handoff özelliği ile bir iOS cihazda ara verdiğiniz yerden başka cihazda devam edebilirsiniz. iPhone üzerinde yazdığınız bir maile kaldığınız yerden Mac bilgisayarınız veya ipad'iniz üzerinden devam edebilirsiniz.

Çağrı yapmak için aynı wifi ağında olması, handoff'u kullanmak içinde bluetooth'un açık olmasına dikkat edelim. Geri kalan tüm detaylar videomuzda.

• İlginç bir durum var resimde. Resimdeki iPhone arayan resmini tam ekran gösterirken (iOS 7), iPad iOS 8 kullanıyor (küçük fotoğraf)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman ne büyük olay...

• üff ne büyük teknoloji kaç satır kod yazmışlar acaba bu teknoloji için bu programı yazan adam kör olmuş.geçen yıl android programlama diye bir kitap aldım bu gibi programlar temel eğitim olarak görülüyor ama apple her zamanki gibi büyük bir teknolojiymiş gibi yayınlıyor bunları.

• peki zeki mürende bizi görekcek mi ?

• Yürü be teknolojinin rehberi!

• ya arkadaşlar bunu os x ve ios kullanıcıları için yapmışlar eğitici bir video yeni birşey değil nasıl nerden yapılır diye öğrensin diye yapılmış yorumlar ibretlik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu olay geçen bir web sitesindeki numarayı telefona yazıp arma yapmaya çalışırken aklıma geldi, keşke android ve windows için de böyle bir şey olsa ve be güvenli olsa. Mesela skype çalışırken web sitelerinde numaraların yanında telefon simgesi çıkıyordu hemen aranabiliyor ama skype köntor gerektiriyor tabi ki.

• Kısaca diyor ki gel dükkana onbin lira harca hatta kredi kartı da yanında olsun, on bin yetmez çünkü!

• İçinde apple geçen haber paylaşıldığında bildirim gönderen bir program mı var androidde ben anlamadım her şeye de hücum edilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyenler için acıkca ve sade bir şekilde anlatılmış.Niye apple ilgi her seyin altına boyle saldırganca yorum atarsınız ki.

• Izleyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

üff ne büyük teknoloji kaç satır kod yazmışlar acaba bu teknoloji için bu programı yazan adam kör olmuş.geçen yıl android programlama diye bir kitap aldım bu gibi programlar temel eğitim olarak görülüyor ama apple her zamanki gibi büyük bir teknolojiymiş gibi yayınlıyor bunları.

kedi-ciger meselesi..hadi nas parazit yapma burda.
  • quote:

üff ne büyük teknoloji kaç satır kod yazmışlar acaba bu teknoloji için bu programı yazan adam kör olmuş.geçen yıl android programlama diye bir kitap aldım bu gibi programlar temel eğitim olarak görülüyor ama apple her zamanki gibi büyük bir teknolojiymiş gibi yayınlıyor bunları.

Bir program veya özelliğin işlevselliği kaç satır kodla yazıldığına mı bağlı peki ?

• Connect adında 4.29 TL lik bir uygulama kullanıyorum bende bunun için. Arama yapma, gelen çağrıları mac üzerinden yanıtlama ve mesaj atma özelliği var. Bana göre gayet başarılı bir program, fiyatını hak ediyor. Program bluetooth üzerinden çalışıyor ve iphone veya android fark etmeksizin çalışıyor.Bir göz atın derim.
    https://itunes.apple.com/tr/app/connect/id730953769?l=tr&mt=12

• qıssqan microsoft qıssqan

• tebrikler :) süper

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

kedi-ciger meselesi..hadi nas parazit yapma burda.

kedi ciğer meselesiymiş programın tek yaptığı ses dosyalarını kaydedip telefona aktarmak telefonda sinyale dönüştürüp gönderiyor ne var bunda sen bile yazarsın.bilge adam kurslarında ses anlama teknolojisini bile öğretiyorlar bu programın hiç bir işlevselliği yok.

• @javaprof ya sen yazılımcı değilsin ya da ya da palavracısın.

Yazılım bir sanattır. Emele gibi 10.000 satır kod yazma da marifet değildir. Sizin gibiler yüzünden Türkiye'de yazılıcı algısını altüst ettiler. Her şeye yaparım abi gibi atlarsınız komik paralara çalışırsınız. Yapıtığınız işte bir şeye de benzemez.

Bu yüzden kafanız almaz neden yazılama neden para verileceğini.

Zaten yorumlarıdan yazılımdan 1 gram anlamadığın anlaşılıyor.

Ürettiğin yazılımları gösterde bu yazdıklarımdan dolayı senden özür diliyeyim

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    Hocam hislerime tercüman olmuşsun, adam bir de şuursuzca savunuyor yaptığı işi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.