Şimdi Ara

Mac-Vista Kapışması-- Ortalığı karıştıran reklam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Jurist1

quote:

Orjinalden alıntı: azorer

Bilmiyorum ama mac zati fazla kullanıcıya yayılmaktan korkuyor sanırım ta en başından beri altından kalkamıcaklarından korkuyorlardı belkide. Microsoft gene de başarılıdır bu konuda. Milyonlarca kişinin uğraştıı bozmaya çalıştıı bi işletim sistemini yönetiyolar. Her seferinde de daa sağlam şekilde çıkarıyorlar.

Hem bilmiyorum diyorsun, hem de arkasindan fazla kullaniciya yayilmaktan korkuyorlar diyorsun. Birakin Allah askina Bill Gates denen adamin ekmegine yag surmeyi. Kazandigi paralari nelere harcadigini soylemeye gerek yok.
    Milletin bozmaya calistigindan bahsetmissin ki bozmasi en kolay yap-boz oyunundan bile kolay :)
    Her seferinde daha saglamini cikariyorlar demissin. Vista ultimate yukledim. 3-4 Program calisir durumda olsun, bunun yaninda bir Dvd yazdir, bir de rar dosyasi ac, gor bakalim nasil oluyor bizim "saglam" vista :) Cok hizli kullanicilar icin degil Vista :) Parasi cok olan ve bilgisayar olayinda yeni olan arkadaslar icin ideal bir sistem.
    Hele yeni koyduklari eklentilerinin TAMAMEN Mac'tan kopya olmasi acaip olmus, her baktigimda guluyorum:) "system information", gadgets vs. vs. :)

Ilk ortaya cikmasi bir kopyaydi adamlarin, hala kopya.....

Saygilar...

o sayadıklarının hiç birisi en çok kullanılan işletim sisteminin microsoft olduğu gerçeğini değiştirmiyor değilmi ne kadar acı :) ben fikrimi yazdım kabul et etme çokta umrumda değil. en azından adamlarınburnu sizin gibi havada değil bu bile yeterli benim için microft kullanıcısı olmayı sürdürmemde. Başından beri mac e o yüzden kıl olurum. hijyenic işletim sistemi ya :D ayrıca o saydıklarının işletim sistemiyle alakası yok hardwarein güçlüyse yaparsın xp de bile yaparsın. Özel olarak denemedim ama yapıyoruz zati kısmen o saydıklarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azorer -- 20 Şubat 2007; 16:26:40 >

• Beyler bence Firewall (Güvenlikduvarı) olan reklam daha da güzel.
    Bir de japon bir kız gelip mac'in elinden tutuyor o da cok iyi.
    Tüm reklamlara aşağıdaki adresten edinebilirsiniz.

http://www.apple.com/getamac/

Bu arada işletim sistemi kısmına vista yazdığınızda hakkaten deli olacak kadar cok problemin olduğunu görüyorsunuz.
  • bu fanatizmi anlamıyorum ben dostlar. Mikrofost veya apple size para mı veriyor böyle dediğinizde? Bırakın arkadaşlar yapmayın böyle. Biz daha iyiyiz biz daha mükemmeliz kavgasını bırakın o büyük şirketler yapsın işin kaymağını kullanıcılar yesin. Bence asıl söz konusu olan da budur. Ben yırtsam bi taraflarımı adamlar duymayacak ki! Aam piyasa kızıştığı sürece daha iyisini yapacağız diye kastırdıkları zaman karlı çıkan üreticiler değil "tüketici" olan biz kullanıcılar kazanacak.
  • fanatizm filan deil sadece bu applecıların bu tip çıkışlarına karşı bi antipatim var habire ortaya atlayıp böle konuştukları için. Nerden geliyosa böle microsoftu aşalama içgüdüleri var adamların :). Yoksa bana ne microsoft muş apple mış. senelerdir kullanıyoruz microsoft ve ben kendi adıma memnunum. Kim neden memnunsa onu kullansın. linuxu seviyosa linux mac seviyosa mac windows seviyosa windows kimsenin alnına silah dayamıyolar bunu kullanıcan diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azorer -- 22 Şubat 2007; 17:09:21 >
  • o sayadıklarının hiç birisi en çok kullanılan işletim sisteminin microsoft olduğu gerçeğini değiştirmiyor değilmi ne kadar acı :) ben fikrimi yazdım kabul et etme çokta umrumda değil. en azından adamlarınburnu sizin gibi havada değil bu bile yeterli benim için microft kullanıcısı olmayı sürdürmemde. Başından beri mac e o yüzden kıl olurum. hijyenic işletim sistemi ya :D ayrıca o saydıklarının işletim sistemiyle alakası yok hardwarein güçlüyse yaparsın xp de bile yaparsın. Özel olarak denemedim ama yapıyoruz zati kısmen o saydıklarını.

Imzamdaki makinayahttp://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunList?grup_id=212120 adresinden bak. Bu makina uzerinde hem Vista kurulu hemde Mac. Yani senin anlayacagin tarla ayni tarla ama mac ve vistanin verimleri arasinda daglar kadar fark var. Ben kil falan olmuyorum Windows'a. Ama is o degil.

Vista kullaniyormusun bilmiyorum ama, harddiskinin baska bir partition'unda kurulu olan xp falan varsa o bolumdeki bir dosyayi, herhangi bir resmi acmaya calis, bak nasil deli oluyorsun? :) Sadece bir resmi acmak icin 133553466 soru soruyor, onay istiyor. Hatta ayni islemi o kadar soru ve onaydan sonra BOS oldugunu anladigin bir dosya icin de yapiyor :)

saygilar...

• yaklaşık 4 gündür mac os ile powerbook sayesinde tanıştım. şu an makine 512 ram ile çalışıyor, aynı anda o kadar çok program açıyorum ki daha takıldığını görmedim. 1995 senesinden beri windows kullanan birisiyim. geçmişten zaten ilk mouse u ilk cd-rom u kullanan firma olan apple a bir sempatim vardı. mac os x tigeri görünce "aa vista ne güzel bundan araklanmış" demekten kendimi alamadım. bugatti otomobilinde pazar payı çok yüksek değildir ama bu kalitesini değiştirmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.