Şimdi Ara

Mac-Vista Kapışması-- Ortalığı karıştıran reklam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkçesi
    Mac: Selam ben Mac,
    PC: ve ben de PC.
    Mac: Hayırdır check-up mı yaptıracaksın?
    PC: Aslında bugün Vista'ya terfi ediyorum iyi haber. Ama biraz korkuyorum ve içimle uğraştıklarında biraz geriliyorum.
    Mac: Biraz açsana, basit bir işlem değil mi?
    PC: Aslına bakarsan değil. Pek çok PC'de olduğu gibi benim de ekran kartımı, hafızamı artırmam gerekiyor. Eğer Premium paketi istersem daha hızlı bir işlemciye ihtiyacım var, iş biraz ciddileşiyor.
    Mac: Üzgünüm dostum.
    PC: Bak Mac, eğer geri gelmezsem, çevre birimlerimi almanı istiyorum,
    Mac: Hadi amaaaa, PC sana birş... Ahhh, çevre birimlerinden bahsetmişke...
    Yorum sizin....:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirua -- 15 Şubat 2007; 17:39:03 >

• haha güzel olmş
  • :)))
    pc ye ağır vurmuş :))))
  • Mac vistay coktan gecmısss ... kısa sure ıcınde cogu ınsan wındows u bırakıcak sebebını sımdı aıklamıyım onumuzdekı aylar ıcınde anlıycaksınız...

ı love you apple ı love you mac :) bide ı love you e-mac ım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAG Heuer

Mac vistay coktan gecmısss ... kısa sure ıcınde cogu ınsan wındows u bırakıcak sebebını sımdı aıklamıyım onumuzdekı aylar ıcınde anlıycaksınız...

ı love you apple ı love you mac :) bide ı love you e-mac ım

imkansız
  • 6 sene önce çıkmış tigerı kalitede daha yeni vistamız yakaladı tebrik ediyorum....
    çok bi şi beklemesem de şimdi de panther çıkıomuş mac için
  • Panther mi???? O çoktan çıktı sanıodum... Ve yeni çıkacak olan sürümün ismi de Leopard.... Yanlışmıyım?
    quote:

Orjinalden alıntı: tritone

6 sene önce çıkmış tigerı kalitede daha yeni vistamız yakaladı tebrik ediyorum....
    çok bi şi beklemesem de şimdi de panther çıkıomuş mac için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benzerinin PSP ve Wii karşılatırması da vardı
  • vista cikinca apple'cilar nereden saldiracaklarini sasirdilar

hangi foruma baksam adamlarin isi microsoft'a laf sokmak olmus

eskiden boyle degildi apple'cilar iyiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirua

İZLE
    Türkçesi
    Mac: Selam ben Mac,
    PC: ve ben de PC.
    Mac: Hayırdır check-up mı yaptıracaksın?
    PC: Aslında bugün Vista'ya terfi ediyorum iyi haber. Ama biraz korkuyorum ve içimle uğraştıklarında biraz geriliyorum.
    Mac: Biraz açsana, basit bir işlem değil mi?
    PC: Aslına bakarsan değil. Pek çok PC'de olduğu gibi benim de ekran kartımı, hafızamı artırmam gerekiyor. Eğer Premium paketi istersem daha hızlı bir işlemciye ihtiyacım var, iş biraz ciddileşiyor.
    Mac: Üzgünüm dostum.
    PC: Bak Mac, eğer geri gelmezsem, çevre birimlerimi almanı istiyorum,
    Mac: Hadi amaaaa, PC sana birş... Ahhh, çevre birimlerinden bahsetmişke...
    Yorum sizin....:)

Süper

• quote:

Orjinalden alıntı: kickstart

vista cikinca apple'cilar nereden saldiracaklarini sasirdilar

hangi foruma baksam adamlarin isi microsoft'a laf sokmak olmus

eskiden boyle degildi apple'cilar iyiydi

Aslında tartışmaya gerek yok, herşey açık...

LINUX 4EVER
  • çok iyi reklam, şu oyunlar programlar mac destekli yada linux destekli olsa komple 2 dk düşünmem zaten windowsa
  • Ahhh, çevre birimlerinden bahsetmişken... (mac'de çevre birim diye bişey yok, akıllıca, ama sonuna kadar pc)
  • manyak bi reklam
  • hoş bir reklam
  • mac çiler böyle boş konuşmayı sever, hatta hep konuşur onlar, pazarpayları %5 in altına indi, hala konuşuyorlar.

milletin çevre birimiyle eskiden beri dalga geçer bunlar, hatırlarım. zaten onun için gittiler intelin kucağına oturdular IBM bile iplemedi bunları işlemci üretmeyi kesti, başka çareleri kalmadı oturdular intelin kucağına. şimdilerde intel işlemcinin sefasını sürüyorlar.

linux mu? işyerinde bir iki pc ye kurduk millet alışsın diye pardusu. kurduk öyle duruyor, yüzüne bakan yok

• ya arkadaslar ben son bir yildir mac kullaniyorum. daha once seneler boyunca windows kullaniyordum.

Windows, vistayi bu kadar ovdugu icin ultimate versiyonunu indirip kurdum, tum update'larini yaptim.

Ama gerce kbir komediden baska bir sey degil Vista :) Tek kelimeyle Mac'a nasil benzeriz fikrinin uzerine kurulmus :) Benzetmeye calismislar ama hala gerideler :)

Hele o arada bir eminmisiniz, son karariniz mi turundeki sorulari yok mu? tam bir komedi...

Mac bu ise windowstan once basladi ve onde olmaya da devam edecek bu gidisle....

saygilar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffalo

mac çiler böyle boş konuşmayı sever, hatta hep konuşur onlar, pazarpayları %5 in altına indi, hala konuşuyorlar.

milletin çevre birimiyle eskiden beri dalga geçer bunlar, hatırlarım. zaten onun için gittiler intelin kucağına oturdular IBM bile iplemedi bunları işlemci üretmeyi kesti, başka çareleri kalmadı oturdular intelin kucağına. şimdilerde intel işlemcinin sefasını sürüyorlar.

linux mu? işyerinde bir iki pc ye kurduk millet alışsın diye pardusu. kurduk öyle duruyor, yüzüne bakan yok

Mac la ilgili ne biliyorsun arkadasim,pazar payinin disinda?

Al, kur, dene sonra yap yorumunu. Pazar payinin olayin kalitesi ile alakasi yok. Daha cok cep ve beyinle alakasi var :)

saygilar...

• senelerdir bu tartışma var da microsoft gibi genele hitap edemedikleri için ne mac ne de linux yaygınlık bulmaları zor bence. Bir kere oyun ve hardware piyasası microsoftun elinde standartları microsoft belirliyor. Mac burnu havada dolanmaktan başka senelerdiir ne yaptıki (bu reklamda zati farklı bir şey göstermiyor halen mac aynı mac :) ). Son zamanlarda anladıki bu iş böle olmıcak farklı şeyler peşinde. Linux zati emekliyen bebek misali geliyo arkadan ama ortalık malı olduu için zor onunda biyerlere gelmesi. İşletim sisteminde insanların çoğu standart bir şey istiyor gitti her yerde aynı olan kullanımı kolay olan her şeyi sunan herkese hitap eden. Bunun da ne olduu belli. Bilmiyorum ama mac zati fazla kullanıcıya yayılmaktan korkuyor sanırım ta en başından beri altından kalkamıcaklarından korkuyorlardı belkide. Microsoft gene de başarılıdır bu konuda. Milyonlarca kişinin uğraştıı bozmaya çalıştıı bi işletim sistemini yönetiyolar. Her seferinde de daa sağlam şekilde çıkarıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azorer -- 20 Şubat 2007; 11:17:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: azorer

Bilmiyorum ama mac zati fazla kullanıcıya yayılmaktan korkuyor sanırım ta en başından beri altından kalkamıcaklarından korkuyorlardı belkide. Microsoft gene de başarılıdır bu konuda. Milyonlarca kişinin uğraştıı bozmaya çalıştıı bi işletim sistemini yönetiyolar. Her seferinde de daa sağlam şekilde çıkarıyorlar.

Hem bilmiyorum diyorsun, hem de arkasindan fazla kullaniciya yayilmaktan korkuyorlar diyorsun. Birakin Allah askina Bill Gates denen adamin ekmegine yag surmeyi. Kazandigi paralari nelere harcadigini soylemeye gerek yok.
    Milletin bozmaya calistigindan bahsetmissin ki bozmasi en kolay yap-boz oyunundan bile kolay :)
    Her seferinde daha saglamini cikariyorlar demissin. Vista ultimate yukledim. 3-4 Program calisir durumda olsun, bunun yaninda bir Dvd yazdir, bir de rar dosyasi ac, gor bakalim nasil oluyor bizim "saglam" vista :) Cok hizli kullanicilar icin degil Vista :) Parasi cok olan ve bilgisayar olayinda yeni olan arkadaslar icin ideal bir sistem.
    Hele yeni koyduklari eklentilerinin TAMAMEN Mac'tan kopya olmasi acaip olmus, her baktigimda guluyorum:) "system information", gadgets vs. vs. :)

Ilk ortaya cikmasi bir kopyaydi adamlarin, hala kopya.....

Saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurist1 -- 20 Şubat 2007; 14:17:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.