1.5 sene trainee'lik uzun olmuş. tr'ye dönersen boşa heba edersin o kadar emeği. macaristanda bir süre daha didin derim belki hakkını alamayacaksın ama yatırım gibi düşün bunu. güney amerika + macaristan yatırımları sonrasında güzel bir ülkede iyi maaşla çalışmaya başlaman oldukça olası. mekatronikçiler siemens, schneider, abb'de vs. çalışıyor hepsi iyi firma. bol şans. |
Macaristan'da 1100 Euro mu TR'de 17500 TL mi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
11.300 maaş, yemek vs dahil 13 buçuk civarı alıyorum
şahsen macaristan ı tercih ederdim herhalde
yani alım gücü olarak ne kadar fark olur bilmiyorum. Letonya'da 5 ay yaşadım orada 1100 euro ile güzelce geçinebilirdim. Avrupaya açılan bir kariyer gözüyle bakmalısın bence
-
1100 Euro çok az Macaristanda.Onların para birimi Huf diye birşeydi.Macaristanda ucuz bir yer değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 12 Eylül 2022; 0:29:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
szimpla kert için bile gidilir hodjam
-
öneri tavsiyeler için teşekkürler, şirkette çalışan bir kaç Türk ile görüştüm 1100 az ama temel masraflarını rahat karşılarsınız bir az birikim yapar 3-4 ayda bir başka ülkeyi gezersin dedi ben de hem Avrupa'da serbest dolaşım hakkı hem de kariyer açısından Macaristan mantıklı geldi bugün bildirdim tekrar teşekkürler yolu düşen olursa seve seve ağırlarım :)
-
1100 euro macaristan icin cok az, sizi kandirmis olmasinlar? 500 euro gozukuyor gerci asgari ucret ama benim bildigim macaristan ucuz degil. eskiden cok sik giderdim ucuzdu ama su an ucuz olan avrupa'da bir ulke yok. gece hayatim yok, bir bocek gibi yasarim diyorsaniz macaristan olabilir. ama istanbul'da kiradaysaniz istanbul daha kotu. kira yoksa turkiye daha mantikli olabilir.
-
yok hays araştırmasına baktım benim pozisyonum için 400k - 625k forint bana 600 teklif edildi ortalamanın da üstünde bir teklifmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X