Şimdi Ara

Macaristan uçak bileti 24 Euro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
4.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Wizz air ile sırt çantası hakkıylamı uçmuştunuz acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Foundre kullanıcısına yanıt

Aynı zamanda 9.000 TL' ye satın aldığım Delonghi Dinamica Tam Otomatik Espresso Makinesi de vardı.

Kahve makinası için ekstra bagajı havalimanına gitmeden almıştım zaten ama PS5'' i görünce onun için de ekstra bagaj almam gerektiğini söyledi görevli.

İkisi de bagajda geldi...

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

memurum diyordu adam sürekli hocam. A grubu memur, uzmanlık gibi bişey sanırım.

öyle tanıdığı olana uluslararası geçerli pasaport verilir mi sizce ? saçma olmuş sorunuz haliyle.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    PS5 için ne kadarlık bir bagaj ücreti olmuştu acaba?

• Foundre kullanıcısına yanıt

Pegasıus' tan 350 TL' ye kahve makinesi için almıştım.

Ama son anda havalimanında bir bagaj daha almam istenince bu defa 900 TL daha ödemiştim...

• Geçen aylarda Debrecen' den Wizz ile Burgaz / Bulgaristan' a gitmiştim. Debrecen sessiz sakin bir yer, Budapeşte' ye gitmek için 3,5 - 4 saat tren yolculuğu yapmanız gerekiyor. Şahsen Budapeşte' ye gitmek ister miydim bilmiyorum. İstanbul - Eminönü, Ankara - Ulus neyse benim için Budapeşte odur.

Debrecen havalimanı çok küçük ama kontrolü çok fazla. O kadar yerden uçtum ilk defa çantadan örnek alıp analiz ettiklerini orada gördüm.

Alt katta su mataranızı doldurabileceğiniz bir çeşme var genelde sorsanız da söylemiyorlar.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

ip14 pm 256 gb depderin mor maceranı da anlatsana, böynece herkeş ibret alır...

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    sensin saçma. biraz gündem takip et.

gazete duvar
    Gri pasaport davası: Yeşilyurt Belediye Başkanı, 'deprem' gerekçesiyle dinlenemedi
    https://www.gazeteduvar.com.tr/gri-pasaport-davasi-yesilyurt-belediye-baskani-deprem-gerekcesiyle-dinlenemedi-haber-1620485

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hizmet pasaportu valilikten alınan belgeyle en fazla 6 ay süreli verilen pasaport. Yeşil 10 yıllık pasaport. Ülkemizi kirleten hep sorun çıkartan bu durumu kötüye kullanan hizmet pasaportlular. Bende 5 yıldır yeşil var. 1 kez gidemedim imkan ve ekonomik durumdan dolayı. Gitsem bile 1-2 hafta ancak kalıp geri dönerim işim nedeniyle

• serhatsafkan kullanıcısına yanıt
    biliyorum, arkadaş bana saçmalama diyordu "öyle tanıdığı olana uluslararası geçerli pasaport verilir mi sizce ?" şeklinde, 500 tane örnekten en basiti Akp 'li Yeşilyurt belediyesi.
    Diyanet'te kendini görevli gösterip (yemek dağıtan, et kesen... falan) hacca beleş giden onlarca kişi var bu ülkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.