tucano çanta kullanıyorum.. mousa a hiç gerek yok touch pad süper ötesi.. hatta öyle bi alıştımki şu an mouse kullanmak hamallık geliyor
tşk ler, çantaya bakıcam, touchpad i kullandıkça bende mouse düşüncesinden vazgeçiyorum.sadece photoshop için lazım olacak belki.
quote:
Orijinalden alıntı: nervium
tşk ler, çantaya bakıcam, touchpad i kullandıkça bende mouse düşüncesinden vazgeçiyorum.sadece photoshop için lazım olacak belki.
razer mamba önerebilirim, çıkalı epey oluyor ama en kullanışlı ve rahat mause oydu benim karşılaştıklarımdan
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
tucano çanta kullanıyorum.. mousa a hiç gerek yok touch pad süper ötesi.. hatta öyle bi alıştımki şu an mouse kullanmak hamallık geliyor
aynn
Maus gerçekten mac de angarya oluyor, Bende çanta bakıyorum ama mümkünse arada ipad ile birlkte taşıyabileceğim bir çanta daha makul geliyor, Fazla kaba olmaması kaydı ile tabiki.
magic mouse
Ben yazıcaktım arkadaş yazmış,trackpad gibi olmasını istiyorsanız magic mouse'ı öneririm.Hemen hemen trackpad'in özelliklerini karşılıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme