Şimdi Ara

MacBook Air 13'3 Almak istiyorum ama...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mac i aldıktan sonra benim üniversitede office programlararını kullanmam gerekiyor. Nasıl kullanabilirim ya da kullanabilir miyim bilmiyorum açıkcası...
    Bir de bu tür pclerde oyun oynayabilir miyim? Ne tür oyunlar oynayabilirim...
    İlginiz için şimdidedn teşekkür ederim.

• Open Office var ,en kötü onu kullanırsınız sorun olmaz.
    Oyun için özellikle air almak saçmalık bence.O narin makinede oyun oynamak kabalık !

Bu tür sorular çok sorulmaya başlandı genel bir başlık açılsa sanki daha iyi olacak ? Sadece bugün okuduğum 3. oyun sorulu başlık oldu bu.
  • Teşekkürler zaten çok oyun oynayan birisi değilim sadece sormak istedim.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    "Bu tür sorular çok sorulmaya başlandı genel bir başlık açılsa sanki daha iyi olacak"

bence sen önce mac alsan sonra yorum yapsan daha iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

"Bu tür sorular çok sorulmaya başlandı genel bir başlık açılsa sanki daha iyi olacak"

bence sen önce mac alsan sonra yorum yapsan daha iyi olacak

Ne alaka ? Bilmedigim sey hakkinda yorum yapmuyorum yapmam da.. Soru cevap olarak Mac kullanicilarinin daha iyi bildigi alternatif vardir elbet ama bilmedigim icin birsey yazmadim, onun yerine en kotu open office kullanirsiniz yazdim ..sonra da karisiklik olmasin herkes daha cok yararlansin diye bir oneri de bulundum.
    ve bunu da gayet duzgub bir uslup ile yazdim.
    Mac icin arastirmalara basladigimdan beri bircok sey ogrendim...bu yuzden henuz arastirmalara baslamamis uyelere tavsiye verebilecek durumda oldugunu dusunuyorum, "tabi her konuda degil"
    Yorum yapmak icin illa ki mac aple urun sahibi olmak lazim yani ? Olur da yYanlis yorumlarda bulunursam da "uygun bir uslup ile " dogru olan belirtilir zaten.biz de ogrenmis oluruz.

Yanlis olan nedir diye soracagim ama yanlis bir sey yok burada ,sizi rahtsiz eden sey nedir ? Onu belirtin.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 16 Ağustos 2013; 10:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: glaubig

Teşekkürler zaten çok oyun oynayan birisi değilim sadece sormak istedim.

Rica ederim ) belki oynanir da oyun.o oyununa baglidir ama air cok ince cok hos..oyun oynamak bence kabalik olur o narin bilgisayarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glaubig kullanıcısına yanıt
    Microsoftun mac için office uygulaması var zaten.
    http://www.microsoft.com/mac/products
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginizden ötürü :) Çok sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.