Şimdi Ara

Macbook Air 2010 core 2 duo ekranında renkli dikey çizgiler arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 model core 2 duo Macbook Air sahibiyim. Ekranda komple renkli dikey çizgiler var ve ekran bunlarla kaplı. Masaüstü ve öğeleri hiç görünmüyor. Pmram smc ne varsa denedim ama hiç bir sonuç alamadım. Sorunu ne olabilir acil yardım bekliyorum. İlk açıldığında birkaç saniye masaüstü sorunsuz görünüyor sonra titreyerek kayboluyor ve hep böyle çizgili halde kalıyor. Ekran resmi ektedir.

Macbook Air 2010 core 2 duo ekranında renkli dikey çizgiler arızası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ekran kablosu gevşemiştir yada ekran kartı sizlere ömür
  • Ekran kablosu sağlam kontrol ettim sorun yok. Ekran kartı arızalı olsa hiç açmaz çünkü ilk açılışta üç dürt defa masaüstü görüntüsü onar saniye tam geliyor sonra aynen onar saniye arayla titreyip titreyip geri gidiyor ve böylece kalıyor. Daha basit ve farklı bir arıza galiba... bilen varsa acil cevap verirse çok sevinirim...

• Amicus A kullanıcısına yanıt

• Ekranda sorun varmış değişmesi gerekiyormuş. Hatici olarak öonitöre bağladığımda bilgisayar sorunsuz görüntü verdi. Yalnız bir detay paylaşayım; macbook un içini açıp ekrana giden soketi tamamen sökmeden harici taktığım ekrana da görüntü vermedi. Ne zaman kendi ekranını soketini sökerek devre dışı bıraktım o zaman harici ekrana görüntü gelebildi.

Teşekkürler cuhuku😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Air 2 Ekran Renk Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.