Arkadaşlar kodlama, unity vb şeyler için bir laptopa ihtiyacım var. 7300 e kadar bir bütçe ayırdım kendime. Macbook Air 2020 benim ihtiyacını karsilar mi ? Başka laptop önerileri olan benimle paylasirsa sevinirim.
7300'e i3'lü 128 gb SSD model mi satılıyor? 128 GB size yeter mi?
Bütçenizden dolayı size önermem fakat işinizi görecektir diye tahmin ediyorum. Daha iyi işlemciye ve arttırılabilir SSD ve Ram'e sahip Windows ürünler alabilirsiniz. Özellikle malzeme kalitesi konusunda çok takıntınız yoksa yeni nesil Ryzen işlemcilere sahip bir Thinkpad falan bakabilirsiniz. Evet MacOS'a sahip olmayacaklar fakat Linux kurup kullanırsınız.
7000tl ye i3 128gb Macbook Air 2020 satılıyor pozitif teknoloji sitesinde. Hafızası yetmeyecek sanırım bana ama sonradan yükseltme şansım oluyor mu ? Thinkpadlere bakacağım
Casey2C
kullanıcısına yanıt
Hayır öyle bir şansınız yok. Apple'da ne alırsanız öyle kalıyor. Bu tip cihazlar bence iPad'in laptop versiyonunu arayanlar için ideal. Onun dışında üzebilir.
Teşekkürler
Casey2C
kullanıcısına yanıt
Yanlışınız var 7000tlik mac airin hafızası 256gb
woqqiW
kullanıcısına yanıt
Evet hocam şimdi gördüm 256 imiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme