< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Macbook air 2020 çok Isınıyor (2. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba,
MacBook Pro 2020 13 inç cihaz kullanıyorum. İlk Mac deneyimim. Neyin normal olduğunu bilmediğim için sizlere sormak istedim. Cihazı dizime koyduğumda rahatsız edecek seviyede ısınıyor. Autocad vs kullandığımda ekstra bir enerji sarfiyatı yok. İşlemci kullanımı normal seviyelerde. Fan kontrol cihazları ile sıcaklığa baktığımda 50-70 derece civarı. Aslında bu değerler çok anormal değil gibi fakat hissedilen ısı rahatsız edici seviyede. Bu programların verdiği sıcaklık bilgisi nekadar güvenilir, bir fikrim yok. YouTube'de pil üzerinden video izlerken bile aynı durumda. Macbook koyduğum masa bile ısınıyor. Toucbarın çerçevesinde ve alt kısımda daha fazla hissediliyor. Cmd sıfırladım, komple format atıp temiz kurulup yaptım, yorucu ayarları kapadım fakat sonuç değişmedi.
Windows işletim sistemli MatebookXpro2018 cihazınimdan sırf aşırı ısındığı için vazgeçmiştim fakat MacBook deneyimim beklediğim gibi olmadı maalesef.
Arkadaşımdaki 2015 model 13 inç Macbookpro yu kullandıktan sonra almaya karar vermiştim, onda bu tarz bir sorun yoktu. Yeni seriler mi bu şekilde yoksa bana has bir sorun mudur cevaplarınızı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar, uzun süre olmuş. Nasıl memnun musunuz? Ben de air 2020 i3 almayı planlıyorum, tavsiye eder misiniz?
-
Merhaba, yaklaşık 1 hafta kadar önce MacBook Air 2020 baz modelini aldım. 1 haftadır kullanıyorum, genel olarak memnun olsam da ısınma sorunu olduğu bir gerçek. Özellikle Youtube'da 10-15 dk video izledikten sonra can sıkıcı şekilde ısınıyor. Tabi ısınma sorununu telafi edecek bir çok güzelliği olsa da eğer çok ısınan bir cihaz almak sizi huzursuz edecekse bir daha düşünün derim.
-
Bende de aynı şekilde YouTube'da 1440p izlerken oluyor. Malum 4K izlenmiyor i3 ile. 😂
-
Ayrıca ekran parlaklığı maksimumdayken kesinlikle ghosting oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X