Şimdi Ara

Macbook air 2020 çok Isınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam millet sadece safaride 2 sayfa acık doğru düzgün zorlayacak başka hiç bir şey acık değil ama 100 derece hep ortalama. Nedir sebebi bir türlü çözemedim. benim mac demi sıkıntı var acaba. Macbook air 2020 çok Isınıyor

• Sebep reklamlar olabilir. Bir reklam engelleyici ile deneyip farkı gözleyin.
  • Walla airlerde bir fan var ve heatsink de fana bagli degil

Sirf bu yuzden gidip iki kati para bayilip pro nun ust modelini aldim iki gundur bende

Cpu kullanimi 20% de oldugu halde ekrama dogru olan kismi isiniyor... cpu sicakligini olcen birsey indirmedim indirip bakmayi dusunuyorum

Tamam havada cok sicak ve soguk calismasini beklemiyorum ama bende de mail uygulmaai ile safari de 2-3 sekme acik reklam filan da yok

Youtube incelemerde air in isindigini pro da sorun olmadigini soyledikleri icin aldim ama

Bilmiyorum ilk mac im surface pro dan gectim normalinin nasil olmasi gerektigi konusunda cok tecrube sahibi degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fan kontrol uygulamalarını falan silin. Psikolojinizi bozar bunlar yok yere. Kafanın rahat olması için MacBook kullanırsınız. Gerektiği yerde ısınır gerektiği yerde fan açar. Bu aleti tasarlayan mühendisler bunlar düşündü emin olun. Windows gibi mavi ekran vermez korkmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 17 Haziran 2020; 15:3:49 >
  • hala düzelmedi baya el yakıkyo altına elini koyunca çok canımı sıkıtyo bu durum
  • Açıkçası sıcaklık problemine yapabileceğiniz tek şey Turboboost özelliğini kapatmayı sağlayan bir uygulama satın almak olacaktır. En azından aşırı ısınmaya karşı bir nebze de olsa sizin için çözüm olur. Ben de 1,5 aydır MacBook Pro 13" 2020 modele sahibim, sırf Air'deki heatsink ve ısınma probleminden ötürü biraz daha para verip Pro aldım. Eğer bilgisayarınızı Apple'dan aldıysanız ve 14 gün süreniz geçmediyse tavsiyem iade etmeniz yönünde olur.
  • NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    Yukarida heatsink konusunda uyarmistim keske o zaman iade etseydi

Ben de sirf o heatsink yuzunden pro aldim sahsen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam ben de uniye gececegim bu sene air almak istiyordum 2017 vs 2020 arasindaydim 2020yi onermiyor musunuz? 2017yi unide kullanip mezun olduktan sonra proya gecmeyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuncey

Hocam ben de uniye gececegim bu sene air almak istiyordum 2017 vs 2020 arasindaydim 2020yi onermiyor musunuz? 2017yi unide kullanip mezun olduktan sonra proya gecmeyi dusunuyorum
    2017 yanlış hatırlamıyorsam eski kasa ve ekranı retina değildi. Donanım açısından gidip ona 5000'den fazla para bayılmaktansa 2020 almak daha mantıklı en azından ikinci el piyasası olur. Benim yeni Air'i eleştirdiğim tek nokta soğutma konusu. Arka planda iş esnasında yoğun miktarda (20'den fazla) sekme, PDF dosyası, word vs. açacağımdan sistemin ısınması işime gelmiyordu. Bu durum uzun vadede donanım yıpranmasına, fan sesinin yoğun düzeyde artmasına ve yeni uygulamalarda dar boğaza neden olurdu. Sizin kullanımınız gündelik iş seviyesinde kalacaksa i3 işlemcili model i5 ve i7 modellerine nazaran daha iyi bir termal duruma sahip onu tercih edebilirsiniz. i3 çift diğerleri dört çekirdekli konusuna girerseniz performansa yönelmiş olursunuz. O zaman Pro almanız lazım.

Macbook air i3 2020 almaya karar verdim pt den 7k suan egitim indirimiyle oneriyor musunuz o siteyi

• quote:

Macbook air i3 2020 almaya karar verdim pt den 7k suan egitim indirimiyle oneriyor musunuz o siteyi
    Ben de oradan aldım bir problem yaşamadım.
    Hocam 8,5kya mi almistiniz siz acaba ne zamana kadar suruyor bu indirim bir de herkes 4 8 hafta arasi geliyo diyo ne kadar dogru acaba benim alacagim base model

• Benim aldığım Pro 13" base model olanı 9800₺'ya bana patladı. 2019 Pro modelini de klavye problemi ve SSD hafıza eksikliğinden almamıştım. Stok ve indirim ile ilgili PT'ye mail atarsanız veya sitesini kontrol ederseniz gerekli bilgiyi edinirsiniz diye düşünüyorum.
    Suanda 2020 pro 8,5k egitim kampanyasindan dolayi air de 7k

• Hocam bu heatsink olayi ne macbook pro 2020 de yok mu bu sorun

• quote:

Suanda 2020 pro 8,5k egitim kampanyasindan dolayi air de 7k
    Dikkatli bakın ürün kodu 2019 modele ait Pro’da. Heatsink olayı şu; Macbook Air fanları işlemciyle bağlantılı değil. Yani bilgisayar pasif olarak soğutuluyor. Biraz araştırırsanız internette bununla alakalı çok video var.

Aynen hocam iyice arastirdim mba 2020 i3 aldim oyun oynayan biri degilim zaten daha cok uni odev sunum vs video film icin 4 5 sene goturse bene yeterli

Almadan once zorlu center apple i aradim teyit ettirdim guvenilirmis pt depodan teslim al secenegini sectim aras kargoya guvenmedigimden:)

• Yeni cihazınız öncelikle hayırlı olsun. Ödev, sunum ve video izleme işinin üstesinden en az 5 yıl rahatlıkla gelir ama fazla zorlamaya da gelmez. Zorlandığında sıcaklık bu konu başlığında gördüğünüz üzere rahatsız edebilir. Kargo konusunda sıkıntı yaşamazdınız bence, kutusunda iyi korunuyor cihaz emin olabilirsiniz.
    Ya aynen zaten kutuda oluyor cihaz ayrica tekrar kutuluyolar da bizim buradaki aras kargo sikintili biraz tercih etmedigimizden dedik gidip alalim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.