Şimdi Ara

Macbook air anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi gunler benim bi tane macbook air 2008 im var ikici el olarak almistim aldigim adam merdienlerden dusurmus ekrani kirikti kasasindada kiriklar var ama ekrani cikardim bide aparat aldim tv ye bagliyip 1 yildir kullandim sorunsuz ama tasinirken o aparati kaybettim yenisinide almak istemiyorum benim sorum su ekransiz kirik olarak satsam anakarti icin yada klavyesi parcalari icin alan olurmu cunku herseyi calisiyo ama kozmetik coook kotu alsalar kaca alirlar yada bi sorumda su pek anlamam bilgisayar islerinden ama ikinci el bi macbook pro internette hordum anakarti yanmis adam 2000lik makineyi 600 e satiyo onu alip macbook airimin anakarti i takabilirmiyim bi akil verin lutfen tesekur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizinkisi Nasrettin hocanın eşeğinin hikayesine benzemiş. Biraz daha dayansaydı alışacaktı diye bitenine.. Anakartı yanan üründe aşka parçalarda arızalanmış olabilir, kahve falı baktırıp alsanız daha çok şansınız olur. Sizdekini parça parça satabilirsiniz, ebay bu konuda işinize yarayacaktır bunun yanın da sahibinden gibi Türkçe siteleri de değerlendirebilirsiniz ancak bu işler biraz şans işi, 6 günde de satılabilir 6 yıl beklerde yine de satılamayabilir..
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Cevap icin cok tesekurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.