Elimde 1 adet macbook air var ama malesef ki OS X de oyun çalışmıyor. Sanal pc kurup oynatı denedim ama virtual machine altına bu uygulama çalışmaz diye hata alıyorum.
Regedit'den vmx'in içinden bişeyler değiştirdim, araştırdım ama sorunu çözemedim. Mevcut konular hep 2012 den önce, o yüzden geçerliliği var mı onu da merak ediyorum. Bu şekilde sorun yaşamış ve çözüme ulaşmış arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.
Not: Amacım birden fazla char kasmak değil sadece kendi charımı kasmak.
kardeşim sanal makine kurarak bu işşi çözemezsin. bendede air vardı. denedim ama kastı oyunu.
diski ikiye bölüp usb bellekten windows 8 felan yüklemeni tavsiye ederim.
öyle daha verimli oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KissesForYou
kardeşim sanal makine kurarak bu işşi çözemezsin. bendede air vardı. denedim ama kastı oyunu.
diski ikiye bölüp usb bellekten windows 8 felan yüklemeni tavsiye ederim.
öyle daha verimli oluyor.
hocam tesekkurler cevap için ama bu sefer farklı bir sorun çıktı ortaya. 120 gb'lık SSD var bilgisayarda ve boot camp yapabilmek için en az 50gb'lık yer istiyormuş. Depolama alanına bakıyorum "other" kısmı 75 GB..
Bunun içinden silebileceğim neler var neler yok öğrenme imkanım var mı ?
hocam zaten air'ların standardı 128gb ssd. bendekide öyleydi.
yer açılsın diye dosya silmektense, macteki dosyaları yedekle, makineyi sıfırla.
o zaman yer açılır, gereksiz dosyalar silinir. sıfırlamak çok kolay internetten bakabilirsin.
diğer taraftan 50gb'ye gerek yok, ben 35gb ayırmıştım windowsa bir keresinde.
sonrada kur xp'yi makineye. hem mac hem xp olsun. mac'ten geçiş yapmayı bahsetmiyorum. virtual değil yani, ona dikkat et, yanlış kurma.
Ben de mac kullanıyorum böldüm diski win7/64 kurulu ama benimki pro 256 gb ssd