Şimdi Ara

MACBOOK AİR KAPALIYKEN ŞARJ GİDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar macbook air mid 2013 kullanıcısıyım. Bilgisayarı kapatınca bidaha actıgımda sarj azalmıs oluyor. Uykuya almıyorum eminim. Bunun sebebi ne acil yardım edin kafayı yiyicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Arkadaşlar macbook air mid 2013 kullanıcısıyım. Bilgisayarı kapatınca bidaha actıgımda sarj azalmıs oluyor. Uykuya almıyorum eminim. Bunun sebebi ne acil yardım edin kafayı yiyicem

%1-3 arasi normaldir. Imzamdaki macdede ayni durum soz konusu. Yuksek miktarda azalma oluyorsa bir sorun olabilir.
  • otmotvmhndsi O kullanıcısına yanıt
    uzun zaman açmazsam örneğin 5-6 gün %15 kadar azalıyor
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Arkadaşlar yardımcı olun

Bekleme süresi kullanım süresi ayrı olay normal büyütme
  • o değil de ben güzelim aleti 5-6 gün hiç açmamanıza takıldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop pil şarj olmuyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %1-%5 arası normal aslında ama %15 bana fazla geldi. Pilde bir sıkıntı veya işletim sisteminde bir sıkıntı olabilir. Garantisi varsa garantiye vermeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

o değil de ben güzelim aleti 5-6 gün hiç açmamanıza takıldım

Hocam fazla isim olmuyor o yüzden

• Arkadaşlar sorunum devam ediyor yardımcı olan yok mu ?
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    sanırım ben de dahil olmak üzere kimse macbook'unu kapatmıyor, sadece kapağı kapatıp geçiyor. belki bu yüzden bizimkilerde herhangi bir azalma oluyor mu, bu bir sorun mu bilemiyoruz. sana yardımcı olmak için 5-6 gün boyunca mac'i kapatmayı denerdim ama yapamıyorum işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

sanırım ben de dahil olmak üzere kimse macbook'unu kapatmıyor, sadece kapağı kapatıp geçiyor. belki bu yüzden bizimkilerde herhangi bir azalma oluyor mu, bu bir sorun mu bilemiyoruz. sana yardımcı olmak için 5-6 gün boyunca mac'i kapatmayı denerdim ama yapamıyorum işte

Hocam ben iş için kullanıyorum isim olmadıgı zamanlar kapatıyorum. Sürekli kullanan birisi değilim o yüzden uykuya almıyorum
  • Yardım
  • Ben de dün aldım bu sabah bunu fark ettim. İnternette doğru düzgün bi cevap bulamadım.
    Pil kullanımıyla geçen süre değeri de artmış etkinlik monitöründe yazana göre. Cidden bu ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: co2ov

Ben de dün aldım bu sabah bunu fark ettim. İnternette doğru düzgün bi cevap bulamadım.
    Pil kullanımıyla geçen süre değeri de artmış etkinlik monitöründe yazana göre. Cidden bu ne?

Bende cevabını bulamadım kapalı oldugu halde süre artmıs gözüküyor. Kimse yardımcıda olmuyor

• Apple bununla ilgili 2013 cihazlara guncelleme verdi.

Bu güncelleme sadece 2013 ortası MacBook Air sahipleri için geçerli. Macbook Air'in ekranını kapatıp uyku moduna aldığımızda pilin beklenenden daha hızlı tükenmesini engelleyen güncelleme.
    support.apple.com
    MacBook Air SMC Firmware Update v2.0
    http://support.apple.com/kb/DL1748

Bu güncelleme de hem 2013 - 2014 MacBook Air sahipleri için geçerli. Bilgisayara kimi USB veya Thunderbolt cihazları bağlı durumdayken, veya Boot Camp ile windows modunda baslatırken uyanma sırasında oluşabilecek bazı sorunları çözüyor.
    support.apple.com
    MacBook Air EFI Firmware Update 2.8
    http://support.apple.com/kb/DL1749

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.