Şimdi Ara

MacBook Air mı aynı fiyat aralağında Asus,HP,Lenovo vs mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben olsam macbook air yerine huawei matebook + akıllı saat alırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple ekosisteminde yazılım geliştirmeyeceksen Macbook o kadar da gerekli değil, aynı paraya daha iyi donanımlı bir bilgisayar alabilirsin. Ama bütçe umrumda değil, param çok diyorsan Macbook al geç. Ama sırf Macbook diye en ucuz modele para vereceksen yapma.
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    Hocam d14 almayi dusunuyorum ve fotosopa ve video editlemeye baslamak istiyorum kendimce sizce rahatca yeter mi o laptop bana

• 10k ya çıkabiliyorsan mb pro al ama gelmiyor haberin olsun 18 ağustostan beri tık yok :d

• Ders için alıyorsan MacBook a o kadar para saymaya gerek yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıldır Air kullanıyorum.

Donmadı,
    Kapanıp açılmadı,
    Bataryası hala iyi durumda,
    Kasa eskimiyor,
    Ses şiddeti çok iyi(kaliteli),
    Yazılımı zaten iyi,
    Ssd olduğu için tepkiler iyi.

Başka marka alsaydım eminim bataryası bu kadar doldur boşalttan sonra çöp olurdu. Birde Sony Vaio’m var onu 2012’de almıştım o da çok dayanıklı bir bilgisayar, bataryasını 7 sene sonra değiştirdim.

• Hocam Asus zenbooklara bakabilirsiniz.Tasarım, kullanışlılık, uzun süreli kullanım (evde 8 yıllık i5 li UX31 günlük işlerde hala akıyor babam kullanıyor) parasını hakeden bir bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg_01 -- 6 Eylül 2020; 11:26:3 >
  • 15 yıldır bilgisayar alıyorum bir şekilde.
    İlk zamanlar performans odaklıydım işlemci en iyisi olsun ram yüksek olsun Asus lenovo gibi birazda bilinen marka oldu mu tamam diyordum. Şimdi böyle düşünmüyorum. Tasarım ve genel malzeme kalitesi çok önemli. Yüksek donanımlı ama adi plastik kasalı notebooklar taşınınca dağılıyor ömrü kısa oluyor ısınma sorunları da cabası. Yani performans için ödediğin para da 3 yıl sonra çöp oluyor. Çünkü içindeki soğutmadan ram'a harddiske baktığında markanın kasadaki gibi ucuz tercihlerinin olduğunu görebiliyorsun.

Onun için mesela marka olarak asus'a mı karar verdim X ve N serisi yerine Zenbook gibi biraz pahalı ama alüminyum kasalı, daha özenle üretilmiş bir modeli tercih ediyorum. Belki i7 tercih etmiyorum ama i5 işlemcili donanım bütünlüğü olan bir model alıyorum.

Ömerim

• Macbook Pro/air

• Asus Zenbook

• huawei matebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soru.yorum -- 6 Eylül 2020; 11:43:22 >

• Macbook veya apple ürünlerinin olayı donanımdan çok yazılımdır. Örneğin mobilde ios ile yarışacak bir yazılım yok. (8 senedir android kullanıcısıyım, 2 haftadır iphone kullanıyorum) bundan dolayı donanımın apple cihazlarda mükemmel bir etkisi yok. Bu yüzden paranın yettiği apple ürünü alabileceğin en iyi üründür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.