Şimdi Ara

MacBook Air mı aynı fiyat aralağında Asus,HP,Lenovo vs mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru başlıkta. Başka öneriniz varsa da alırım 5-10k bütçe

• Apple cihazlar kötü değildir, zaten bu alandaki en büyüğü ve bu tesadüf değil. Apple daki problem f/p ürünleri olmaması. Aynı fiyata daha iyi alternatifler bulabilirsin ancak üstünde o logo olmaz. Günümüzde ise kıyafetten yemeğe kadar markanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Tercih senin nasıl bir karakterin olduğuna göre sen seçimini yap.
  • Macbook air tabi ki .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi ürün paranın yettiği Apple ürünüdür

• Birkaç kişinin daha görüşünü merak ediyorum up
  • Ayrı oyun bilgisayarım var bu arada o yüzden sadece ders odaklı kullanacağım ona göre cevaplarsanız sevinirim
  • Mb i5 ise mb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MONSTERRR CENNGGG

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne için alıyorsun bilmiyorum ama macbook air diyorum, ihtiyacına göre ipad de tercih edebilirsin.
  • MCBk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 5 Eylül 2020; 22:28:32 >
  • Ben geçen sene air kullanıcısıydım, şuan pro modeli kullanıyorum.Size air modelini alacaksanız kesinlikle i3 den uzak durup, i5 olan modelini almanızı tavsiye ediyorum.Bence biraz bekleyin çok aceleniz yoksa Apple şuan ki klavye sistemiz eskiyi aratıyor. Maalesef çok kalitesiz ve hatalı 2020-2021 arasında klavyeyi değiştirileceği yönünde duyum var.Klavyeyi değiştirdiği anda elimdekini satıp direk alacağım. Ben oyun oynamadığım genelde dışarıda ders çalıştığım için Macbook tercih ediyorum.8.000 ye çok güzel Windows ürünleri mevcut bence bir bakın derim. Klavye durumunu araştırmak için butterfly, scissor olayını araştırın.Genel olarak Apple ürünlerinden bir çoğuna sahibim tek rakipsiz ürünü IPAD prosu 12 inç gözü kapalı önerebilirim.
  • Muhtemelen ders odaklı bir şey alıyorsun huawei matebook 13, D14, D15 ten birisini al geç

• Saolun cevaplar için
  • Lenovo thinkpadler çok beğeniliyor onları düşünebilirsin

• Mac tabikii

• Apple cihazlar kötü değildir, zaten bu alandaki en büyüğü ve bu tesadüf değil. Apple daki problem f/p ürünleri olmaması. Aynı fiyata daha iyi alternatifler bulabilirsin ancak üstünde o logo olmaz. Günümüzde ise kıyafetten yemeğe kadar markanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Tercih senin nasıl bir karakterin olduğuna göre sen seçimini yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 6 Eylül 2020; 0:33:44 >
  • Macbook al kafan rahat olsun diğer markaların teknik servisi rezalet ötesi sinir ediyorlar çoğu
  • Ne amaçla kullanacağına bağlı, huawei matebook serisi çoğu konuda tokat manyağı yapar mac air ı
  • Ders için alıyorsan boşa para harcama 3000 4000 TL arası birşey al geç

• MSI tabiki belirtmemişsiniz ancak msi belirttiğiniz markaların hepsinden daha iyi performans sunacaktır. MSI Soğutma sistemi olarak diğer markalardan ön planda ayrıca çok fiyat-performans olmasa da hakkını veriyor diyebiliriz.
  • Macbook al 6-7 sene kafan rahat kullan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.