Şimdi Ara

macbook air Mini DisplayPort Male to HDMI kablo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

macbook air 2013 hashvell işlemcili bilgisayarımdan, dealextreme'den aldığım Mini DisplayPort Male to HDMI kablo ile lg tv'ye görüntü aktaramıyorum.

bilgisayarın tercihler>ekranlar altında airplay yansıtma bölümünde hiçbir aygıt bulunamadı yazıyor.

kablo bu:http://dx.com/p/mini-displayport-male-to-hdmi-male-adapter-cable-3m-130694

ancak kabloyu thunderbolt girişine taktığım zaman bilgisayarın ekranı mavi olup tekrar düzeliyor. ama tv sinyal yok diyor.

ne yapmam gerek. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin88 -- 13 Eylül 2013; 6:43:45 >

• kabloda sorun var. benim başıma da geldi kablo problemi. aldığım satıcıya gönderdim değiştirdi sorun çözüldü. yurtiçi olarak 15 cm lik dönüştürücülerden almıştım ben sizden farklı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

kabloda sorun var. benim başıma da geldi kablo problemi. aldığım satıcıya gönderdim değiştirdi sorun çözüldü. yurtiçi olarak 15 cm lik dönüştürücülerden almıştım ben sizden farklı olarak.

aynen kabloda sorun varmış. şimdi nasıl iade edeceğim dx.com'a onun derdindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin88

quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

kabloda sorun var. benim başıma da geldi kablo problemi. aldığım satıcıya gönderdim değiştirdi sorun çözüldü. yurtiçi olarak 15 cm lik dönüştürücülerden almıştım ben sizden farklı olarak.

aynen kabloda sorun varmış. şimdi nasıl iade edeceğim dx.com'a onun derdindeyim

Ödemeyi PayPal üzerinden yaptıysanız oraya başvurabilirsiniz. Tabi ilk başta aldığınız siteye bilgi verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Hub ve Displayport
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.