Şimdi Ara

Macbook icin Mouse tavsiyeniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, eski bir macbook'um var. yaninda kullandigim logitech marka kablosuz mousem bozuldu. bende gittim apple yaparsa iyi yapar diyip magic mouse aldim ama suana kadar aldigim tek kotu apple urunu diyebilirim. 1-2 gun biraz daha kendimi zorlayip geri vericem sanirim.. zira ben buna alisayim derken inanin midem bulandi. ole laf degil, ciddi midem bulandi. onun hassasiyetine kendimi alistiracam derken mide dengem bozuldu. Bana mac'te akicilik olarak sorunsuz calisacak bir mouse modeli lazim. biliyorsunuz mac'te mouseler windowstaki gibi akici degil ve bu insani uyuz ediyor. windowstaki akiciligi yakayabilecegim ve hemen her yuzeyde calisacak bir mouse modeli tavsiyesi istiyorum.

bu arada oyun falan oynamiyorum. cok fazla surf + photoshop kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci54 -- 31 Aralık 2011; 20:32:27 >

• Hiç şüphesiz magic mouse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abi ben almayim alanada mani olmayim. Mideme kramplar girdi alisayim derken ama elim kolum bilegim midem ve basim agridi. Kutusuna koydum yarin iadeyingen
  • Yazılımlarla desteklendiği takdirde Magic Mouse kadar kaliteli bir mouse asla kullanamazsın Macosx için bunu söyliyeyim baştan, tek tıklamalı bir mouse ile aklına gelecek herşeyi yapabilirsin o derece yani mutlaka biraz zaman verilmeli.

Bunun dışında ivmeleme olayında bahsediyorsun sanırım akıcılık derken. Magic mouse ile bunu ilk zamanlar fazlasıyla yaşarsın, elinin hızına göre akmaz mouse ama bu güzel bir özelliktir touchpad ve magic mouse için gerekli olduğunu kullandıkça anlıyorsun.

Son olarak ek tavsiye istersen böyle windows gibi aksın çok seri hamleler yapabileyim dersen ben şahsen Razer DA v2 kullanmaktayım, macosx için tamamen windowsun aynısı yazılım desteği mevcut, ivmelemeyi kapatıp windows gibi akabilirsiniz mousela, kullandım tavsiye ederim ama özelleştirme seçeneklerin çok az tuş yok çünkü mouseta oyuncu mouse'u sonuçta.

Kullanmadım ama bence magic mouse dışında alınabilecek tek mouse Logitech Performance Mouse MX gibi geliyor önceden revulation vardı onu bir süre kullanmıştım windows kullandığım zamanlarda müthiş rahattı mouse, bu da eminim onun kadar iyidir zaten mac için tercih edende çok yurtdışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 2 Ocak 2012; 2:45:29 >

• ben de ilk başlarda magic mouse kullandım ancak magic perfste birçok özelliği aktif edip dokunuşlarımı hassas algılayıp birbirine karıştırınca kullanamaz hale geldim ve değiştirdim. şu anda razer naga kullanıyorum ve çok memnunum. magic mouse elimde emanet gibi duruyordu.
  • yazilan bir iki yorumdan sonra cikarttim tekrar kutusundan birdaha kendimi zorlamak icin ama bu mouse cit kitildim kizlar gibi. hani boyle cok guzeldir ama yaninizdayken resmen yorulursunuz. onun gibi.. hatun dedigin yani mouse dedigin ele avuca gelecek boyle sagdan sola vurucaksin :)
  • Magic mouse derim bende. better touch tool ile kullanıyorum çok memnunum. ama illaki magic mouse istemem derseniz tabikide logitech mouseları tercihen de bluetooth modelleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Icin Powerbank Var Mi?
    7 yıl önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • simdi biraz daha kendimi adapte etmeye calistim. photoshop kullanirken gayet iyi oluyor saga sola kaydirmasi. bakalim calismalara devam :) birsey srmak istiyorsum. simdi bu magic mouse ile ileri geri yapinca safaride, degisik bir back forward olayina donusuyor bu. bunu eski usul normal ileri geri seklie getiremezmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Hiç şüphesiz magic mouse

gereksiz bir post.
  • Kimse size bu mouse u alın diyemez. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Solak olabilrsiniz ona göre mouse söylemek lazım, eliniz büyüktür ona göre mouse önermek gerekir. Photoshop gibi programlar ile uğraşıyorsanız eğer birazcık daha dpi yüksek mouselar kullanmanızı öneririm ben. Kendim Razer Mamba kullanıyorum. Istersem wired istersem wireless olabilen ve dpi 'ını 5600 e kadar ben ayarlayabiliyorum. Macte de güzel çalışıyor. Bütçenizi sarsmayacak şekilde istiyorsanız logitech in mx500 leri var. Bence siz en iyisi bi electroworld satürn bimeks vs gibi bi yerlere gidip deneyin. Mouse çok önemli. Dediğiniz gibi insan rahat etmeli mouse kullanırken. Bende de magic mouse var ama kesinlike photoshoptayken ya da 3d modelleme yaparken asla kullanmam. Siz magic mouse u geri verin daha kullanışlı mouse alın derim.
  • ivmeleme (acceleration) sorun yaratiyorsa detayli ayar driverina sahip bir mouse satin alip ayarlardan accelerationu kapatmak tek cikis yolu gibi gorunuyor.

Bir de 3.parti yazilimlar sayesinde bu ve benzeri ayarlari os x uzerindne duzenlenebiliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

quote:

Hiç şüphesiz magic mouse

gereksiz bir post.

Gereksiz bence sensin kendi görüşüm bu sen de kendinin kini paylaş bitsin boş boş mesaj yaz ma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben magic trackpad diyecektim. magic mouse kullanmadım ama magic trackpad e 1 günden kısa zamanda alıştım.
  • Arkadaslar dunden beri uzun uzun kullandim. Magicprefs, bettertouchtool gibi programlari da denedim. Normalde ben logitech mx nano kullaniyordum, ama 1 kere tiklattiginizda arada kendi kendisine 2 kere tiklama yapmaya basladigindan dolayi yeni mouse arayisina girdim. Neyse, dunden beri magic mouse'i kullandik, bugun tekrar logitech nano'yu taktim bu seferde nano bi degisik geldi:) Bu is alisma isi birazda. Yalniz soyle bir durum var, magic mouse evde imac falan varsa kullanilacak bir mouse oldugu kanisina vardim. yani yeri yurdu belli olacak bir mouse. oyle at cantaya dolastir tarzindan bir mouse degil. yere falan dusurseniz iciniz yanar. bu yuzden tektar pakedine koydum yarin geri goturup yerine Logitech Anywhere almayi dusunuyorum ama tam karar veremedim hala.

benim icin mouse'ta 6 tus yeterli. sag ve sol tusun haricinde pencere kucultme, sayfa kapatma, ileri ve geri atamalari kullaniyorum cunku. oyun falanda oynamiyorum.

Logitech anywhere tavsiye eder misiniz? kullanan var mi aranizda mac uzerinde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

ben magic trackpad diyecektim. magic mouse kullanmadım ama magic trackpad e 1 günden kısa zamanda alıştım.

abi laptop un yaninda gezdirilmez ki o , masaustu olsa kesin alirdim
  • ben gezdiriyorum çoğu mousedan daha ince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiray35 -- 2 Ocak 2012; 0:14:12 >
  • bilgisizligimi mazur gor. bu trackpad'in laptopun uzerindeki trackpad'den farki nedir?
  • apple macbook prolardakinden hiç bir farkı yok yine multitouch özellikli sadece biraz daha büyük.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dievas

quote:

Hiç şüphesiz magic mouse

gereksiz bir post.

Gereksiz bence sensin kendi görüşüm bu sen de kendinin kini paylaş bitsin boş boş mesaj yaz ma

arkdaşım adam başka mouse önerirmisin diyor sıkıntısını belirtiyor gelmişsin hiç şüphesiz magic mouse demişin. Okumadan etmeden post atıp forumu kirletme diyorum. Adam alternatif bir çözüm istiyor sen direk 1 cümle okuyup klavyene sarılmışın nedir bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci54

bilgisizligimi mazur gor. bu trackpad'in laptopun uzerindeki trackpad'den farki nedir?

Laptop un klavyesini mouseunu kullanmayan kişilerin daha çok işine yarayabilecek bir ürün. Ben şahsen laptop klavyesini ve trackpadini kullanmıyorum. Çok dar alanda çalışmaktan hoşlanmam bu yüzden klavye mouse takar rahat çalışırım. Trackpad biraz daha geniş bir trackpad olarak düşünün laptopun üstündekinden az daha büyük. O fiyata değer bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Ona ayıracağınız bütçe yerine daha kaliteli bir mouse tercih edin derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.