Şimdi Ara

Macbook mu ? Asus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde asus gl553ve modeli gaming bilgisayar var. Oyun oynamıyorum bu yüzden daha ince bir bilgisayar arayışına girdim . Macbook ile takas etmek istiyorum ancak eski air modellerinden istemiyorum. Yeni modeller de çok pahalı biliyorsunuz. Benim bilgisayarın fiyatına muadil bir tek macbook12 inç olan model var. Sahibinden sitesinden modeli buldum takas için konuşacağız sizce ne yapmalıyım? Takas etmeli miyim? Macbook 12 işimi görür mü? Piyasadan kalkmış olması beni düşündürüyor ?

Not : Asus gl553ve özellikleri : gtx1050ti 4gb ekran , 8gb ram, 1tb hafıza, 128 ssd, 1080p ekran.

Macbook 12 özellikleri: intel core m işlemci, 8gb ram, 2k ekran, 512 ssd , early2015.

• Sadece içerik tüketiyor ve en fazla yazı, slaty vs gibi ofis tarzı üretimler yapıyorsanız macbook rahat iş görür. Fakat ortalama içerik üreticisine yetmez. Onun dışında stabilite sarj süresi vs yönlerden çok iyidir. Fakat performans çok zayıftır. Air bir tık daha iyi, macbook pro 13" bir kaç tık daha iyidir... 15" ve 16 " ise tepe modeldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 4 Şubat 2020; 10:52:9 >
  • Üretimden ziyade açıkçası günlük tüketim için alıyorum. Bir de PowerPoint sunumları falan oluyor onları açmak. Yani çok basit işlemler için kullanıyorum. Oyun bilgisayarı almam mantıklı değildi zaten sanırım. Dediğiniz gibi aslında Pro 13 versiyonu çok güzel ve sağlam bilgisayar ancak benim PC ile takas eden çıkmıyor hiç. Bilgisiayarı da 5500 TL gibi uygun fiyata koymama rağmen alan yok. bu takastan başka kabul eden olmadı. Sizce bunu takas edip daha sonra Pro versiyonuna geçebilir miyim? Takas açısından.
  • MUSAD42 kullanıcısına yanıt
    O bilgisayara 5500 çok pahalı hocam ne yaptınız
  • Asla Asla Asla ! Fansız ve m serisi işlemcili bir pc ile güçlü bir aleti takaslamak ?!? Park yeri için e kasa merso dan düşük motorlu hız yapmayan bir audi a1 e geçmek gibi hatta daha kötü...
    5500 e kim ne yapsın 7. nesil cpu lu laptopları ? dolar molar diyeceksiniz de sıfır 5000 liraydı o aletin. 4300 den 1 kuruş fazla etmez kusura bakmayın. Şahsen nitro 5 varken bu aletin yüzüne bakmam. Bu durumda baz donanım sıfır cls parasına orta dolu eski e kasa satmaya benzer sizinkisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 4 Şubat 2020; 20:13:28 >
  • Macbook net
  • Arkadaşlar teşekkür ederim yanıtlarınız için cevap yazmakta geçiktim ancak şöyle oldu olaylar : ben kesinlikle günlük kullandığım için hafif bir şey istiyordum. Bir de macbook 12 alacağım kişi magic mouse taşıma çantası kılıfları falan bir sürü aksesuar verince oldukça mantıklı geldi. Ben de takası yaptım. Ve kısa bi süre sonra o macbooku aksesuarlarıyla beraber 5750 ye sattım. Normalde asusu asla o fiyata satamazdım. Daha sonra 6000 tlye içi açılmamış kapalı kutu faturalı macbook air 2020 aldım. Şansa denk geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.