AlDente pro grubu olan veya almak isteyen varsa beraber alabiliriz. |
MacBook pil ömrünü uzatma [Rehber - Aldente Ortaklık - Battery] (11. sayfa)
-
-
AIDente pro Lifetime alıyorum 2 kişilik yer vardır
-
Arkadaşlar merhaba, M2 Macbook Pro kullanıyorum. 1 yıl 4 ay oldu alalı ve 57 döngüde pilim. Pil sağlığı %90 gösteriyor. Neden böyle olmuş olabilir. İş yerimde prizde kullanıyorum ve evde kullanırsam uzun saatler değil 1 yada 2 saat pilde kullanıyorum.Pil sağlığının bu kadar düşmesi bana sizinkileri okuyunca anormal geldi.
-
al dente kullanıyor musun? devir sayısı ve pil sağlığı kaçken kullanmaya başladın? benzer sorunu ben de yaşıyorum. al denteyi kullanmaya başladıktan sonra devir sayısı artmamasına rağmen pil sağlığı yüzdesi düşmeye başladı. acaba programı yanlış mı kullanıyoruz
-
Bu aldente kullanırken atıyorum laptopla işim bitti prizden adaptörü söksem bir sıkıntı olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldente lisansımı satıyorum, ilgilenen varsa mesaj atabilir. Sınırsız olan üyelikten almıştım.
-
selamlar hocam halen ortak arıyor musunuz ? çok yakın bir arkadaşım aidente ömür boyu için ortak arıyor
-
Aldım hocam ben teşekkürler
hocam halen duruyor mu yer?
-
yer var mı 1 kişilik
-
Var yerim
1 kişilik yerim kalmıştır
-
Selamlar hocam hala müsaitlik var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CleanMyMac almayı düşünüyorum. Ortak olmak isteyen var mı?
-
Hâlâ yeriniz varsa alalım. Masat atar mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala yeriniz varsa acil cevap lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz, açık kaynaklı ve yelken modu gibi seçenekleri olan bir alternatif daha. Yalnızca M serisi için geçerli.
githubGitHub - charlie0129/batt: Control and limit battery charging on Apple Silicon MacBooks.https://github.com/charlie0129/batt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ortak lisans ücreti ne kadar oluyor?
-
Hocam merhaba. Paylaşım için teşekkürler, Apple bu tür açık kaynak uygulamaları yüklemeye müsaade ediyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X