AlDente Pro Lifetime License (Ömür boyu) Grubumuz tamamlandı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @cun -- 19 Aralık 2022; 18:49:32 > |
MacBook pil ömrünü uzatma [Rehber - Aldente Ortaklık - Battery] (5. sayfa)
-
-
AlDente Pro
Lifetime License (Ömür boyu)
ortak arıyorum.
-
AlDente Pro
Lifetime License (Ömür boyu)
Ortak arıyorum.
-
Yer varsa beni dahil edebilirsiniz
-
Grubumuz tamamlanmıştır.
Not;
**Gruptaki diğer 2 arkadaş kendilerine düşen miktarı bana havale etmeleri sonucunda tarafımca Ömür Boyu lisans alınıp gruptaki arkadaşlara lisans bilgisi iletilecektir.
***Gerekirse sorun çıkmaması adına Teamviewer programıyla bağlanıp bizzat lisans kodunu ben girebilirim. (En ufak bir sorun sıkıntı yaşamamak adına)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrecking -- 17 Ocak 2023; 23:39:6 > -
AlDente Pro( ömür boyu )için ortak arıyorum ya da yer varsa dahil olabilirim.
***(Tamamlanmıştır.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cico015 -- 20 Ocak 2023; 14:58:49 > -
Dostum bana da lazım. 1 kişi daha bulup grup yapabiliriz
-
kimse gelmediyse bende katılabilirim
-
Grubumuz tamamlanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrecking -- 17 Ocak 2023; 22:55:46 > -
AlDente Pro(Ömür boyu )için ortak arıyorum ya da yer varsa dahil olabilirim.
** (Tamamlanmıştır.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cico015 -- 20 Ocak 2023; 14:58:21 > -
Bende alım yapabilirim. Lisans paylaşımı yaparım.
-
1 kişilik yerimiz kaldı. Bilginize. @emkPOWER
-
Kontenjan doldu.
-
Aldente harici optimum %80'de tutmanın bir yöntemi yok mu ? Apple'ın kendi sistemi maalesef çalışmıyor.
-
MacBook Pro 16 i9 işlemcili laptop var bende. aidente pro benimkine de uygun mu?
ömür boyu 1 kişi olarak katılırsak fiyat nedir?
aynı zamanda iPhone ve iPad de kullanılıyor mu?
anladığı. kadarıyla pili iyileştiren bir uygulama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 24 Ocak 2023; 13:2:0 > -
2 yıllık 200 döngü base model m1 air var. Genelde pilde kullanılıyor. Sağlık %90. Normal mi? Ai dente var ama kurup yüzde 85 e ayarlamak dışında bir şey yapmadık. Zaten kardeşim kullanıyor genelde.
-
selam millet.
macbook pro 13-inch, M1, 2020
Devir Sayısı: 109
Durum: Normal
Maksimum Kapasite: %88
bu değerler normal mi bana anormal geliyor ? 80 altına düştümü zaten pil ölüyor :(
napmam lazım acil destek
-
AIdente omur boyu lisans icin grup ariyorum yada kuralim isteyen varsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iolisisAIdente omur boyu lisans icin grup ariyorum yada kuralim isteyen varsa.
Ben satın aldım dm den görüşelim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X