AlDente Pro Lifetime License (Ömür boyu) Grubumuz tamamlandı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @cun -- 19 Aralık 2022; 18:49:32 > |
MacBook pil ömrünü uzatma [Rehber - Aldente Ortaklık - Battery] (5. sayfa)
-
-
AlDente Pro
Lifetime License (Ömür boyu)
ortak arıyorum.
-
AlDente Pro
Lifetime License (Ömür boyu)
Ortak arıyorum.
-
Yer varsa beni dahil edebilirsiniz
-
Grubumuz tamamlanmıştır.
Not;
**Gruptaki diğer 2 arkadaş kendilerine düşen miktarı bana havale etmeleri sonucunda tarafımca Ömür Boyu lisans alınıp gruptaki arkadaşlara lisans bilgisi iletilecektir.
***Gerekirse sorun çıkmaması adına Teamviewer programıyla bağlanıp bizzat lisans kodunu ben girebilirim. (En ufak bir sorun sıkıntı yaşamamak adına)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrecking -- 17 Ocak 2023; 23:39:6 > -
AlDente Pro( ömür boyu )için ortak arıyorum ya da yer varsa dahil olabilirim.
***(Tamamlanmıştır.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cico015 -- 20 Ocak 2023; 14:58:49 > -
Dostum bana da lazım. 1 kişi daha bulup grup yapabiliriz
-
kimse gelmediyse bende katılabilirim
-
Grubumuz tamamlanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrecking -- 17 Ocak 2023; 22:55:46 > -
AlDente Pro(Ömür boyu )için ortak arıyorum ya da yer varsa dahil olabilirim.
** (Tamamlanmıştır.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cico015 -- 20 Ocak 2023; 14:58:21 > -
Bende alım yapabilirim. Lisans paylaşımı yaparım.
-
1 kişilik yerimiz kaldı. Bilginize. @emkPOWER
-
Kontenjan doldu.
-
Aldente harici optimum %80'de tutmanın bir yöntemi yok mu ? Apple'ın kendi sistemi maalesef çalışmıyor.
-
MacBook Pro 16 i9 işlemcili laptop var bende. aidente pro benimkine de uygun mu?
ömür boyu 1 kişi olarak katılırsak fiyat nedir?
aynı zamanda iPhone ve iPad de kullanılıyor mu?
anladığı. kadarıyla pili iyileştiren bir uygulama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 24 Ocak 2023; 13:2:0 > -
2 yıllık 200 döngü base model m1 air var. Genelde pilde kullanılıyor. Sağlık %90. Normal mi? Ai dente var ama kurup yüzde 85 e ayarlamak dışında bir şey yapmadık. Zaten kardeşim kullanıyor genelde.
-
selam millet.
macbook pro 13-inch, M1, 2020
Devir Sayısı: 109
Durum: Normal
Maksimum Kapasite: %88
bu değerler normal mi bana anormal geliyor ? 80 altına düştümü zaten pil ölüyor :(
napmam lazım acil destek
-
AIdente omur boyu lisans icin grup ariyorum yada kuralim isteyen varsa.
-
Ben satın aldım dm den görüşelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X