Şimdi Ara

Macbook Pro 13' 8GB RAM 256gb ssd Late 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-late-2013-13inc-497845588/detay
    trackpadi calismiyor nedenini bilmiyorum . harici mous ile kullaniyorum kasa koselerinde ufak darbeler var baska bir kusuru yoktur.pil devri 1200 bunu neden sorun ediyorlar bilmiyorum 1000 devri geçince %10 luk bir kayıp oluyor oda 30 dk ediyor ben rahat 4 saati görüyorum saygılar.resimler sahibinden linkinde var

Özellikleri;

- Macbook Pro Retina 13 inç, 2013 sonu late 2013
    - 2,4 Ghz Intel Core i5
    - 8 GB 1600 Mhz DDR3
    - 256GB SSD
    - Intel Iris

FİYAT : 2550TL pazarlık takas yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkog -- 16 Mart 2018; 18:50:21 >

• 1000 devir olması önemli bir kriter 1000 devir demek çok uzun zaman kullanıldı demek.. nasıl be şekilde kullanıldığını bilmemek demek.. belki render manyağı yapıldı, belki oyun oynandı makina aşırı yoruldu, belkide sadece nete girildi.. bu sebepten devir sayısı tam olmadaysa bir gösterge dir...

Bu sürenin sonunda bataryanın şişme ihtimali % 90 dır.. belkide batarya şişti ve touchpadi sıkıştırdı.. şişmiş batarya yakında kasayı zorlar ve değişik sonuçlar doğurabilir...

Bence 1000 devir geçilmişse bataryası değişmesi önem arzeder... hatta bakımı yapılması gerekir o makinanın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macOS Sierra

1000 devir olması önemli bir kriter 1000 devir demek çok uzun zaman kullanıldı demek.. nasıl be şekilde kullanıldığını bilmemek demek.. belki render manyağı yapıldı, belki oyun oynandı makina aşırı yoruldu, belkide sadece nete girildi.. bu sebepten devir sayısı tam olmadaysa bir gösterge dir...

Bu sürenin sonunda bataryanın şişme ihtimali % 90 dır.. belkide batarya şişti ve touchpadi sıkıştırdı.. şişmiş batarya yakında kasayı zorlar ve değişik sonuçlar doğurabilir...

Bence 1000 devir geçilmişse bataryası değişmesi önem arzeder... hatta bakımı yapılması gerekir o makinanın...

trackpad sorunu apple in flex kabloyu kıvırıp yerleştirmesi sonucu oluşan bir durummuş 2015 modellerde bu kabloyu düz olarak batarya üstünden geçirmişler aslında bu üretim hatası apple in bunu kabul edip retina ekran soyulmasındaki gibi ücretsiz değiştirmesi lazım 1000 devir konusunda da bin devir 4 yıllık bir pc için normal kullanım demek, sürekli şarjda kullanıp 100 devir olan pc den bir farkı yoktur bu apple normal notebook olsa o devirde 30 dk gitmezdi şişme vs yok hocam o zaten belli olur kasadan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Macbook'u macbook yapan birkaç özellikten biri de meşhur trackpad'i. Çalışmıyorsa yaptırıp satarsanız bence o iş daha iyi olur çünkü belki girişi bozuk anakarta müdahale gerek, belki kablo değil yani vs. Bu riski alıp da garantisiz bir cihaza 2550 lira para vermek mantıklı değil. 100-200 neyse yaptırın satın yani nedir yok mu paranız bu cihazı kullanan adamda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.