Şimdi Ara

MacBook Pro 13 Vs iMac 21.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar yine ben 1 ay önce konu açmıştım arkadaşlar ben bu Yaz bir Mac Almak istiyorum ama kesin alıcam yani

İnternette gezerim, makale okurum , FaceBook'da gezinirim FarmVille, Wild Ones vb oyunları oynarım Windows dan artık bıktım Me , Xp Vista, Kullandım Son Olarak 7
    Ultimate kullanıyorum artık çok sıkıldım bir Mac'e geçmek istiyorum 2 tane aklımda model var sizce hangisini almalıyım aslında Mac'e ihtiyacım olmasada geçmek istiyorum

MacBook Pro 13.3

Intel Core i5 2.4 GHZ Çift Çekirdek
    4 GB DDR3 Ram
    500 GB HDD
    358 MB Intel HD Graphics Ekran Kartı
    1280x800 Çözünürlülük

2250 TL

iMac 21.5
    Intel Core i5 2.4 GHZ Dört Çekirdek
    4 GB DDR3 Ram
    500 GB HDD
    AMD Radeon HD 6790 512 MB Ekran Kartı
    1920x1080 Çözünürlülük
    Apple Magic Mouse + Apple Wireless Keyboard

2500 TL

Sizce Hangisini Almalıyım MBP şıklığıyla çok hoşuma gidiyor iMac de ekran kalitesiyle 4 çekirdekli hızlı işlemcisiyle bu arada en fazla 2500 tl bütce verebilirim
    Youtube, Apple.com felan hep gezdim ama hala bir karar veremedim sizin bilgilerinizi bekliyorum teşekkür ederim arkadaşlar....

Sizce hangisini almalıyım MBP şıklığıyla hoşuma gidiyor iMac de kaliteli büyük ekranı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacFurkan -- 19 Mart 2012; 15:01:33 >

• merhaba furkan bu 2250 mac pro 13 nerde fıyatı bende almak ıstıoyrumda bu fıyata bulamadım hıc
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay27

merhaba furkan bu 2250 mac pro 13 nerde fıyatı bende almak ıstıoyrumda bu fıyata bulamadım hıc

Sahibinden.com da 1249 dolar'a görmüstüm İstanbul'da Berkay kardeş 1 Yıl Garantili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.