Şimdi Ara

Macbook pro 17 inch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar macbook pro almayi düşünüyorum photoshop ve corel kullanicisiyim ama ingilizcem zayif zotlanitmiyim bilmiyorum ama windowsdan çok sikildim bi yenilik olmali artik
    Merak ettiğim bnde orjinal programlar yok aldiktan snra sorun yaşamak istemiyorum windows daki photoshop macada yuklenebilirmi ? Veya onun içinde indirilebilirmi ?
    Aklima takilan çok şey var , en iyisi numaralandiriyim (:
    1-Aldiğimiz zaman içinde hangi programlar var ve snradan almamiz gerekenler hangisi ?
    2-Zorlanicaklarim neler ?
    3-Apple yeni bi mac daha çikarirmi yakinda? Almişken en iyisini almak istiyorum,iç sistemlerini de bilmiyorum anlamiyorm cok sey okudum ama os fln deniyo bu pro nun sn teknolojimi ?
    4-desinatörlük ve grafikerlik için kullanicm ama windowsumu başkasina vericegim icin sirf iş amaçli degil surekli kullanicagim bi laptop almal istiyorum hemde renk olarak oda dizynima uymali ondan mac dedim ama sizce macbook mu almaliyim ?
    5- Çok fazla albüm şarki indiren biriyim bunlari yinede indirebilickmiyim filmler fln rahatlikla izlenirmi ?
    6- Bende 6 binden fazla yazı tipi var bunlari kullaniyorum macada yuklenirlermi?

(: iphondan yaziyorum harf hatalarim için kusura bakmayin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noblemannn -- 9 Ocak 2011; 13:02:58 >

• Merhaba bendeki sistemi alabilirsin bende tasarımcıyım çok memnunum, Gerçi benim gibi 19 inç masa üstü bilgisayarlarda çalışmaya alıştıysan ilk etapta diz üstünde tasarım yapmakta zorlanacaksın ama alışırsın

Windows platformunda çalışan corel photoshop gibi tüm programlar malesef Mac'de çalışmıyor, ama zaten Mac işletim sistemi içinde bu programların hepsi var mac için olanları indirip kurarsın windows yerine mac'de çalışmış olursun aynı şey,

Macbook'un en güzel özelliği 2 işletim sistemiyle çalışıyo olması örneğin ben windows 7 yükledim mecburen çünkü lisanslı ürünlerim windows'luydu çalışma için windowsu kullanıyorum ama diğer bütün işlerim için mac işletim sistemini kullanıyorum

benim anlamadığım mac'de 7 saat çalışıyorum gözlerim hiç yorulmuyo ama windows platformuna geçtiğim an 3-4 saatte pes ediyorum buda sanırım mac işletim sisteminin bir sırrı olsa gerek ayrıca renk uyumu düzeni mac çok başka gerçekten bütün tasarımcılar mac'de çalışmak zorunda diye düşünüyorum hem ilham bakımından hemde göz sağlığı açısından

kullandığın zaman 2'si arasındaki 70 bariz farkı göreceksin

• Yakında macbook pro'lara bir güncelleme geleceği söyleniyor. Beklemekte fayda var diye düşünüyorum.
  • Nisan sonu gibi gelicek yeni seriler
  • (: beklemeye değicek değişimler var mı ? Yurtdisinda uretimdemi getittirme imkani olabilirse bklemiyim bi ay içinde almak istiyorum ?

Tk sorum bn pk fazla calismam tasarim yapiyorum ama bana windowsda yetiyo bunun için oyle cook lazim diye degilde gorunumune ve icine bayildiğildan istiyorum bu laptop u ve kucuk ekran kullanamiyorum
    O yuzden macbook pro 17 diyorum ama fiyat çok yuksek :/
  • Pek kapsamlı cevaplar alamadım sabırsız bi insanım malesef o yüzden masaüstüne mac yüklesem diyorum hem görmüş olurum nasıl çalışıyo neler var kullanabilirmiyim ona göre araştırmalarımı yaparım ama benim masaüstüne yükliceğim mac la laptoptaki bir olurmu ki ? ve baktım biraz ama nerden yüklenicek nasıl kurulucak bulamadım bu sitede link fln veya bilen varmı ?
    Mac yükledikten snra tekrar geri windows 7 ye döndürebilirmiyim? Bu arada masaüstüm windows 7 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noblemannn -- 9 Ocak 2011; 19:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noblemannn

Pek kapsamlı cevaplar alamadım sabırsız bi insanım malesef o yüzden masaüstüne mac yüklesem diyorum hem görmüş olurum nasıl çalışıyo neler var kullanabilirmiyim ona göre araştırmalarımı yaparım ama benim masaüstüne yükliceğim mac la laptoptaki bir olurmu ki ? ve baktım biraz ama nerden yüklenicek nasıl kurulucak bulamadım bu sitede link fln veya bilen varmı ?
    Mac yükledikten snra tekrar geri windows 7 ye döndürebilirmiyim? Bu arada masaüstüm windows 7 64 bit

Bahsettiğiniz proje OSX86 .Buradan yola çıkabilirsiniz :)
    Boş bir harda kurulum yaparsınız, sıkılınca siler windows 7 yüklersiniz.
  • modo maya photoshop illustrator after effects 3dmax corel ve endorphin kullanıyorum sistemim imzamda var hiç bir sorun olmadan her 2 sistemimde de kullanıyorum. Fakat yeni kasası çıkıyor çok acelen yoksa bekle derim ayrıca maddi durumun varsa apple değilde dell in workstation laptopları var onlara bakabilirsin ben çok geç haberdar olmuştum yoksa onu alırdım. Bir de onlara bakmanı tavsiye ederim apple dan çok daha fazla performans alırsın dell de haberin olsun. Ben pişman oldum açıkçası dell i gördükten sonra
  • Yeni kasada pek bi fark olmickmis esaz programlarda fark oluckmis aldiktan snrada yukletebilirmisim hazirana kadar beklemek ölüm anca turkiyeye gelir
    Delle baktim çok hoş modelleri yok yada bn goremedim windows mu onun sistemi ? Sirf farklilik olsn diye aliyorm maci windowsdan baya sıkıldım

Macbook için en uygun internet turu ne olur
    Ttnetin hizlandirilmişi veya superonline almayi planliyorm ama macda nasil bağlanick veya kuruluck ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noblemannn -- 12 Ocak 2011; 16:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noblemannn

Yeni kasada pek bi fark olmickmis esaz programlarda fark oluckmis aldiktan snrada yukletebilirmisim hazirana kadar beklemek ölüm anca turkiyeye gelir
    Delle baktim çok hoş modelleri yok yada bn goremedim windows mu onun sistemi ? Sirf farklilik olsn diye aliyorm maci windowsdan baya sıkıldım

Macbook için en uygun internet turu ne olur
    Ttnetin hizlandirilmişi veya superonline almayi planliyorm ama macda nasil bağlanick veya kuruluck ?

Yeni Macbook Prolarin Amerika'da bile ne zaman cikacagi belli degil, apple bu konuda bir aciklama yapmadi. Mac os Lion'in yazin cikacagi duyuruldu sadece.(Bazi arkadaslar Nisan ayinda cikacak diye kesin bir ifade ortaya koymuslar bunu o yuzden yazdim)

Sorunuza gelince, Wireless veya kablolu her turlu internet cozumunu maclerde kullanabilirsiniz. Butcenize ve ihtiyaciniza en uygun olan internet cozumunu almaya bakin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.