Şimdi Ara

Macbook Pro 2016-2017 Touchbar - Touchid / Without Touchbar Kullanıcıları Derneği [ANA KONU] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.219
Cevap
53
Favori
143.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıl mevcut jenerasyon işinizi görmez. Klavyesi eninde sonunda patlayacak, ve değişim programı bile kurtarmaz. Yeni seriyi bekleyin, yok acil alınacaksa 2018 model 13 pro bulabilirseniz daha iyi. Klavyeleri biraz daha dayanıklı ve 16 17 modellere değişimde bile takılmıyor 18lerin klavyesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

5 yıl mevcut jenerasyon işinizi görmez. Klavyesi eninde sonunda patlayacak, ve değişim programı bile kurtarmaz. Yeni seriyi bekleyin, yok acil alınacaksa 2018 model 13 pro bulabilirseniz daha iyi. Klavyeleri biraz daha dayanıklı ve 16 17 modellere değişimde bile takılmıyor 18lerin klavyesi.
    hocam klavyelerinde ne gibi bir sorun var
    birde bekleyemem hocam malesef birde yenileri kim bilir kaç tl den çıkıcak
    15 inç olan aklımı çelmiyor değil hem boyutu fena değil hemde 16 gb ram var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeleri aşırı incelikten dolayı patlıyor. Arasına toz giriyor ve yapışmaya, takılmaya, basmamaya başlıyor. Bunun için şu an bir değişim programı mevcut, alım tarihinden itibaren 4 sene için. 16 ram 5 sene için şart zaten.
  • quote:

Klavyeleri aşırı incelikten dolayı patlıyor. Arasına toz giriyor ve yapışmaya, takılmaya, basmamaya başlıyor. Bunun için şu an bir değişim programı mevcut, alım tarihinden itibaren 4 sene için. 16 ram 5 sene için şart zaten.
    hocam yurtdışı cihazları bundan yararlanabiliyormu

• Dünya çapında program ama yurt dışından alınan buradan destek alabiliyor mu bilmiyorum. Apple ile görüşmekte fayda var.
  • quote:

Klavyeleri aşırı incelikten dolayı patlıyor. Arasına toz giriyor ve yapışmaya, takılmaya, basmamaya başlıyor. Bunun için şu an bir değişim programı mevcut, alım tarihinden itibaren 4 sene için. 16 ram 5 sene için şart zaten.
    valla ben 8gb a talibim, 5 sene kullanırım yine muhtemelen..

anasını satayım herşey bin lira attırıyor cihazın üstüne yoksa gönül isterdi en az 256gb ssd 16gb ram ile başlayalım..

256gb ssd dediğimiz şey nvme olmasa normal blok olsa 150-250 lira falan

daha önce macbook kullanmadığım için baz modele kadar çıkabiliyorum macbook pro düşünürken bile

kafamda macbook air sıfır almak vardı fakat arkadaşım almışken pro al falan dedi, air ve pro arasında dağlar kadar fark olmadığı söylüyor kullanıcılar, 5 sene kullanmak zor değil, 2-3 sene sonra tabi ki yeni uygulamalarda compiler coşturan veya render yardıran bir makine olmaz fakat "ÇOK" performans kaybı yaşayacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

valla ben 8gb a talibim, 5 sene kullanırım yine muhtemelen..

anasını satayım herşey bin lira attırıyor cihazın üstüne yoksa gönül isterdi en az 256gb ssd 16gb ram ile başlayalım..

256gb ssd dediğimiz şey nvme olmasa normal blok olsa 150-250 lira falan

daha önce macbook kullanmadığım için baz modele kadar çıkabiliyorum macbook pro düşünürken bile

kafamda macbook air sıfır almak vardı fakat arkadaşım almışken pro al falan dedi, air ve pro arasında dağlar kadar fark olmadığı söylüyor kullanıcılar, 5 sene kullanmak zor değil, 2-3 sene sonra tabi ki yeni uygulamalarda compiler coşturan veya render yardıran bir makine olmaz fakat "ÇOK" performans kaybı yaşayacağını düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    air ı bende düşünüyorum eğitim kampanyası ile almayı
    ama biraz daha ekleyerek 2. el 15 inç olanımı alsam diyede düşünüyorum
    Kısacası kafam çok karışık
    normalde bende baz model düşündüm ama ben bi pc yi 5 seneden aşağı kullanmam çünkü değiştiricek param olmaz
    şu anki lenovo z580 nimi 7.5 yıl önce almıştım ilk 5 sene sorun yaşatmadı bana şuandada batarya ve ekran menteşesi sorunlu yoksa hala taş gibi cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dementor28

air ı bende düşünüyorum eğitim kampanyası ile almayı
    ama biraz daha ekleyerek 2. el 15 inç olanımı alsam diyede düşünüyorum
    Kısacası kafam çok karışık
    normalde bende baz model düşündüm ama ben bi pc yi 5 seneden aşağı kullanmam çünkü değiştiricek param olmaz
    şu anki lenovo z580 nimi 7.5 yıl önce almıştım ilk 5 sene sorun yaşatmadı bana şuandada batarya ve ekran menteşesi sorunlu yoksa hala taş gibi cihaz

Alıntıları Göster
    benim 2010 da okulun verdiği laptopum hala çalışıyor
    şu an elimdeki de bir akrabamdan aldığım yine okul laptopu yani her türlü macbook benim bebeğim olacaktır alırsam

15 inç de büyük mü gelir diyorum şu anki laptop 15 inç ve hakkaten ekran biraz büyük, tabi bezel kısmı var bunların 4-5 kiloluk ağırlığı da cabası

• quote:

benim 2010 da okulun verdiği laptopum hala çalışıyor
    şu an elimdeki de bir akrabamdan aldığım yine okul laptopu yani her türlü macbook benim bebeğim olacaktır alırsam

15 inç de büyük mü gelir diyorum şu anki laptop 15 inç ve hakkaten ekran biraz büyük, tabi bezel kısmı var bunların 4-5 kiloluk ağırlığı da cabası

Alıntıları Göster
    yani bugün 13ü de 15ide inceledimde bence çok büyük değil ideal bir boyut laptop için ama artısı ince ve hafif
    13 de ne bileyim benim gibi hayvan gibi bir herif için küçük gibi geldi
    Ben almışken tam alıyım kafasındayım uzun ömürlü olsun diye
    4 sene benim okul işlerimi görsün yeter ondan sonra sadece nette gezinme ve yazılar için kullanırım.

• Alırsın sıkıntı yok. Apple her yerde apple.
  • Vatanda MPXQ2TU/A modeli 7,5 civarı sizce alınır mı?

Yoksa öğrenci indirimi falan beats kulaklıkla birlikte apple store 10-11 gibiı bişeye veriyor 2019 modelini
    Eğer teknik veya sorunsal bir fark yoksa sanırım bu model de alınabilir?

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    en mantıklısı Apple Store'dan almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

en mantıklısı Apple Store'dan almak
    9600 e geliyormuş appleda, kulaklığı 1,5 a satsan 8100liraya 2019 model

storedan alıcam bende
  • quote:

9600 e geliyormuş appleda, kulaklığı 1,5 a satsan 8100liraya 2019 model

storedan alıcam bende

Alıntıları Göster
    hocam ben 2 saat önce aldım 9600 a kulaklıkla beraber proyu
    2. ele güvenemedim pek
    bu arada öğrenci kimliği falan hiçbirşey sormadılar
    oradaki çalışanda harici bi disk kullanmayı düşünürsen 128 lik al dedi banada mantıklı geldi bende 128 lik tercih ettim.
    5 sene kullanırım ben bunu.

Not-Air da 8200 liraya geliyor bence almışken 1400 daha verip pro almak daha mantıklı.

• quote:

hocam ben 2 saat önce aldım 9600 a kulaklıkla beraber proyu
    2. ele güvenemedim pek
    bu arada öğrenci kimliği falan hiçbirşey sormadılar
    oradaki çalışanda harici bi disk kullanmayı düşünürsen 128 lik al dedi banada mantıklı geldi bende 128 lik tercih ettim.
    5 sene kullanırım ben bunu.

Not-Air da 8200 liraya geliyor bence almışken 1400 daha verip pro almak daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    valla bu paraları vereceğimi düşünmeezdim hiç :D hakkını vericem cihazın parasını çıkarmam lazım aldıktan sonra

netten mi aldın mağazadan mı? mağazadan alırsam sorularım olucak, externaldan çalıştırabilir miyim applicationları vs vs

ekçik:aynen airin içindeki fan sistemini görünce küfür ettim zaten.. yani işi görüyordur belki ama aşırı boktan bir tasarıma sahip...

• quote:

valla bu paraları vereceğimi düşünmeezdim hiç :D hakkını vericem cihazın parasını çıkarmam lazım aldıktan sonra

netten mi aldın mağazadan mı? mağazadan alırsam sorularım olucak, externaldan çalıştırabilir miyim applicationları vs vs

ekçik:aynen airin içindeki fan sistemini görünce küfür ettim zaten.. yani işi görüyordur belki ama aşırı boktan bir tasarıma sahip...

Alıntıları Göster
    mağazadan hocam oradaki adamın dediği bana şu air i audi a3 gibi pro yu a8 gibi düşün fsrklı klasmandalar ama istanbul trafiğinde ikiside yan yana gidiyor.

sarı saçlı bir arkadaş vardı baya yardımcı oldu ona sorarsanız yardımcı olur sizede.

• Depolama kısmında diğer seçeneği ne oluyor bilgisi olan var mı? Sürekli boyut artıyor özellikle telefonu bağladığımda daha da yükseliyor çıkartınca azalıyor. Şuan için 25-30 gb seviyelerinde geziniyor.
  • quote:

mağazadan hocam oradaki adamın dediği bana şu air i audi a3 gibi pro yu a8 gibi düşün fsrklı klasmandalar ama istanbul trafiğinde ikiside yan yana gidiyor.

sarı saçlı bir arkadaş vardı baya yardımcı oldu ona sorarsanız yardımcı olur sizede.

Alıntıları Göster
    O dediğine göre boşa para veriyoruz

Tamam hocam ben de muhtemelen mağazadan alıcam, kulaklık ne renk

• quote:

O dediğine göre boşa para veriyoruz

Tamam hocam ben de muhtemelen mağazadan alıcam, kulaklık ne renk

Alıntıları Göster
    valla o dediğine bende şaşırdım
    bilgisayarı kurdum battery life mı ne indirdim pil durumuna bakmak için %102 gösteriyor

kulaklık siyah kırmızı hocam kulaklığı kullansammı yoksa satsammı bilemiyorum kutusunu açmadım duruyor kenarda

• quote:

valla o dediğine bende şaşırdım
    bilgisayarı kurdum battery life mı ne indirdim pil durumuna bakmak için %102 gösteriyor

kulaklık siyah kırmızı hocam kulaklığı kullansammı yoksa satsammı bilemiyorum kutusunu açmadım duruyor kenarda

Alıntıları Göster
    Teknoloji ne gada gelişmiş be ya %102

Valla bende talip çok, arkadaşlar direkt 1400-1500 e alırım modındalar. Piyasa fiyatı 1600 zaten, sitede 2300 yazıyor balon

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.