< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 10 Nisan 2018; 19:48:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 10 Nisan 2018; 19:48:3 > |
Tasası sana mı düştü?
|
Konu yeni nesil macbook pronun oldukca disina tasiyor. Laptop forumlarinda alim tavsiyesi bolumune baksaniz daha iyi olur. Sahip oldugum makineyle ilgili gelismeleri bu basliktan takip etmek istiyorum.
|
Buradaki çoğu mesajda tarihi geçmiş öneriler bulunduğu için gözümü yumup birkaç alışveriş denemesi yaptım. Beni üzmediler o yüzden sizlerle de paylaşmak istedim.
1- Taşımak İçin Çanta (20 TL) Yenilenmiş Aliexpress Linki Arkadaşlar bu ürünü ben su geçirmesin diye değilde çantanın içerisinde iken dışarıdan gelen fiziksel müdahalelerden korusun diye aldım. Gayet güzel bir ürün çıktı. Kılıf cinsi de insanın içine siniyor. Türkiye'de bu fiyata bulmak çok zor. Dediğim gibi su geçirmez beklentisinde almayın ama. 2- HDMI, USB ve USB-C Dönüştürücü (146 TL) Amazon Link Bu ürünüde tam Apple'ın 650 TL'lik ürününü alıcakken vazgeçip aldım. İnternette bir sürü "Apple olmayan, şu marka dönüştürücü aldım gecikme var." veya "apple olmayan, şu marka dönüştürücü aldım. Taktıktan sonra wifi bağlantısı kesiliyor" yorumlarıyla dolduğundan, boşuna şansımı zorlamayıp apple'ın ürününü alıcaktım fakat Trust markasını görünce denemeye değer dedim. Pişman etmedi. Şu an aktif olarak hem USB girişinden telefonumu şarj ederken, HDMI ekranımı gecikmesiz kullanabiliyorum ve tahmin edebileceğiniz üzere internetimde de sorun yaşamıyorum. Kargosunu cumartesi verdim pazartesi geldi. 3- 24" Ekran (1050TL) Amazon Link Ekranı hem ps4 pro hem de bilgisayarımda kullanıyorum. Aynı anda iki tane HDMI bağlayıp geçiş yapabildiğiniz için sürekli tak çıkar yapmakla uğraşmıyorsunuz. Hoparlörü de var ama olmasada olurmuş. Çok kalitesiz haberiniz olsun. Ben zaten ps4 için kullanacağım zaman koldaki çıkıştan bir kulaklık bağlayıp kullandığım için çok da sorun etmedim. Ayrıca bilgisayardan kullanırken de kendi hoparlörü gayet yeterli. Kargosunu cumartesi verdim pazartesi geldi (çarşamba teslim gözükmesine rağmen) Bu 3 üründen de gayet memnun kaldım. Gayette öneririm. Fotoğraf koymadım ama eğer talep olursa koyabilirim. Herkese iyi forumlar. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 6 Ekim 2016; 18:04:01 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 8 Ekim 2016; 14:11:26 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Ekim 2016; 1:33:59 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 19 Ekim 2016; 8:57:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |