Şimdi Ara

Macbook Pro 2017 Kabylake

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, macbook pro 128 gb giriş modelini almayı düşünüyorum bütçemi çok zorladım fakat 256'ya erişemedim.

Type c'den girip 1 tb hdd ya da taşınabilir ssd aldığım takdirde bunun üzerine bootcamp'den windows kursam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ya da autocad, solid vb. programları harici bellek üzerinden kullanabilirmiyim ? Teşekkür ediyorum

• 256 yapamadıysanız yeterince hızlı 1TB SSD de alamayabilirsiniz. 256'ya terfi etmenizi şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDTEK

256 yapamadıysanız yeterince hızlı 1TB SSD de alamayabilirsiniz. 256'ya terfi etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Butcen mi yetmez demek istedin yoksa 128 lik ile 256 arasinda ciddi bir hiz farkı mi var demek istedin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerine işletim sistemi kurmayı düşündüğün için 960Pro türünde bir SSD kullanman gerekir aksi halde kullanışlı olmaz, hayal olur. 1TB hızlı bir SSD almak yerine 128GB -> 256GB upgrade yapmak daha tutarlı olacaktır. Daha az paraya daha iyi çözüm.
  • Benim cihazım satılık düşünürsen 5 aylık makina Apple TR garantili 512 SSD 8 GB Touchbar'lı model. Ufak updateler için bu kadar para bayılmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.