Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Macbook Pro A1278 (sıvı temaslı) Satın Al 6 Nisan 2023 13:05 1 1 Macbook Pro A1278 (sıvı temaslı) Yıllar önce sıfır olarak mediamarkt’tan satın aldığım Macbook Pro A1278 model dizüstü satılıktır. Bir kaza sonucu üzerine su döküldü ve kurtaramadım. Tamire vermedim kendim söktüm kuruttum ama açılmadı. Yeni bir macbook alarak bunu öylece bir kenara kaldırmıştım. Şimdi evde öyle yatıyor. Belki bir ihtiyacı olan varsa tamir edip kullanabilir. 1 sene falan kullandım sıvı teması olana kadar, gerçekten temiz bir alet az kullanıldı. Yanında orijinal adaptörü ile birlikte. Fiyat olarak 1500 lira düşünüyorum. Saygılar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Pro A1278 (sıvı temaslı) Razer Mamba (Sorunlu) Iphone 4S 32gb Siyah Satılık MacBook