Şimdi Ara

Macbook Pro alacağım, yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben 8 gb ramli, 750 gb 7200 rpm hard diskli, 17" hi-res antiglare widescreenli, 2.5 GHz intel i7 işlemcili Macbook Pro almak istiyorum. Hepinizin bildiği üzere en ucuz Amerika'da satılıyor Macbooklar ve bu ürünün fiyatı 3049$ + tax ile 3445,37$ a geliyor yanlış hesaplamıyorsam. Ama sahibinden.com'da aynı özellikteki bilgisayarlar 2799$ a satılıyor anlayamadığım şekilde.

1-http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-yeni-apple-quad-core-17-i7-2-5ghz-8gb-750gb-7200rpm-ag-hr-63584153/detay?source=promotion_topl

2-http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-17-2-5ghz-apple-macbook-pro-8gb-ram-7200rpm-mat-md386lla-72118849/detay

3- (bu ilan geçen hafta 2799$ idi, bu hafta 3499$ yapmışlar)http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-apple-macbook-pro-17-2-3-quad-core-i7-4gb-750gb-antiglare-new-47361455/detay?source=promotion_topl

Bütün bu ilanlarda ürünlerin %100 orijinal, sıfır, hiç açılmamış jelatininde, kutusunda, 1 yıl garantili, faturalı olduğu ve kesinlikle refurbished ya da çalıntı olmadığı söyleniyor. Bu aradaki 650$ lık farka sebep olarak ta toptan aldıkları için indirimli aldıklarını söylüyorlar. Ayrıca refurbished ürünlerin seri numaralarının R ile başladığını, bu ürünlerin öyle olmadığını söylüyorlar.

Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Sizce bu ürünler alınır mı, güvenilir mi? 650$ tasarruf edeceğiz diye 2800$ dan olur muyum? Ayrıca bu ürünleri satanların profillerinin daha önce hiç işlem ya da yorum almadıkları da dikkatimi çekti.

• bu adamlarla ben de çok konuşmuştum vaktinde. birkaç kişi var bu şekilde iş yapan. olayı tam bilmiyorum ama bu adamların sattıkları ürünler hep en üst konfigürasyon ve eğer siz normal konfigürasyon isterseniz size daha yüksek fiyat çekiyorlar. sebebi de ellerinde bu malın hazırda olduğu ve bizim istediğimiz cihaz baz konfigürasyon olsa bile amerikadan geleceği falan filan.
    faturayı kendileri kesiyorlar bu arada, bir sorun olursa şu servise gidin diye bir servis öneriyorlar, sanırım appleın yetkili servisi türkiyedeki.
    ramini kendileri artırma ihtimali de var, onu da öğrenin. yani cihazın kutusu bir kez açılmış oluyor.
    Sözün özü ben güvenemedim. Ama biri güvenir de alırsa burda paylaşırsa bizim için de referans olur. Bu fiyata nasıl sattıklarını ben de anlamıyorum.
  • 4gb lık model alıp kendın 8gb ye cıkarabılırsın. 200 dolar kar edersın. 4gb ram en fazla 50 tl.
  • aragornun da dediği gibi 4 gb filan almak daha zahmetli bunlardan. ben de zaten almışken en iyisini alayım diyorum ama güvenemiyorum işte. bu işlerden çok iyi anlayan biriyle gidip kontrol ettirip öyle almak istiyorum ama kim var öyle biri? apple servisi benimle gelmez herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz.5

aragornun da dediği gibi 4 gb filan almak daha zahmetli bunlardan. ben de zaten almışken en iyisini alayım diyorum ama güvenemiyorum işte. bu işlerden çok iyi anlayan biriyle gidip kontrol ettirip öyle almak istiyorum ama kim var öyle biri? apple servisi benimle gelmez herhalde?

adamlarla dün ben de iletişime geçtim, kesinlikle açılmamış 0 ürün diyor. yapılacak tek şey, cihazı alıp, açmadan bilkoma götürmek ve bunun garantisini sağladıklarını onaylamak. ondan sonra gönül rahatlığıyla açılabilir paket. Adamlar bunu söylüyor çünkü, 1 sene bilkom garantili diyor. garantisini teyit etmezlerse iade edilir ürün.

• bence maddi gücün el veriyosa bastır parayı güvenilir yerden al.. için rahat eder emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

Orijinalden alıntı: deniz.5

aragornun da dediği gibi 4 gb filan almak daha zahmetli bunlardan. ben de zaten almışken en iyisini alayım diyorum ama güvenemiyorum işte. bu işlerden çok iyi anlayan biriyle gidip kontrol ettirip öyle almak istiyorum ama kim var öyle biri? apple servisi benimle gelmez herhalde?

adamlarla dün ben de iletişime geçtim, kesinlikle açılmamış 0 ürün diyor. yapılacak tek şey, cihazı alıp, açmadan bilkoma götürmek ve bunun garantisini sağladıklarını onaylamak. ondan sonra gönül rahatlığıyla açılabilir paket. Adamlar bunu söylüyor çünkü, 1 sene bilkom garantili diyor. garantisini teyit etmezlerse iade edilir ürün.

bilkom garantisini teyit etmezse adamlar bilgisayarı geri alacaklar mı peki, onun bi garantisi var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.