Şimdi Ara

macbook pro caps lock sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni macbook pro touchbar aldım bir şey kafama çok takılıyor bu capslock tuşu bazen çalışmıyor sanki sert basınca mı çalışıyor bir kaç kez basınca mı çalışıyor biraz araştırdım ama türkçe kaynaklarda çok bir şey bulamadım sizdede bu sorun var mı yeşil ışık yanmıyor ve capslock devreye girmiyor kutudan daha yeni çıkardım ürünü neden böyle oluyor acaba?

• Yanlışlıkla basılıp açık kalmasın diye, çok kısa basışlara cevap vermez.
  • merhaba seri basarkende çalışıyor belli bir kombinasyonu yok gibi kafasına göre devreye giriyor sanki
  • cengiztemizvideo C kullanıcısına yanıt
    Devreden çıkarmak için kısa basınca çalışır, ama devreye sokmak için biraz uzun süre basılı tutmanız gerekir.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    ard arda sürekli basınca bazen çalışıyor hemde çok seri bir şekilde basıyorum ama hiç kullanmazken bazen basıyorum çalışmıyor
  • cengiztemizvideo C kullanıcısına yanıt
    Ard arda basılacak bir tuş değildir. Caps Lock açmak istediğinizde biraz uzun süreli bastığınızda açılıyorsa, sonraki bastığınızda da kapanıyorsa sorun yoktur.
  • beyler sakin alın izleyin sorun çözülür 3 dk da

UtkuKaradenizyoutube
    Merhaba! Bu videoda, MacBook'unuzdaki Caps Lock tuşu ile ilgili yaşadığınız sorunları nasıl çözebileceğinizi adım adım anlatıyorum. Eğer siz de Caps Lock tuşunun bazen çalışmadığını veya gecikmeli tepki verdiğini fark ettiyseniz, bu video tam size göre! Videoda bahsedilen adımları takip ederek, bu sorunu kolayca çözebilirsiniz. Eğer videoyu beğendiyseniz, beğen butonuna basmayı ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! #MacBook #CapsLockSorunu #MacBookSorunÇözümü #Apple #Teknoloji #MacBookPro #MacBookAir #Yazılım #Bilgisayar
    https://www.youtube.com/watch?si=ZS97ECOzKCRZ6kck&v=VLEe7KObwoA&feature=youtu.be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper olmuş elinize sağlık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.