Şimdi Ara

Macbook pro civilization kapama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba imzamdaki i7 macbook u kullaniyorum. Alirken amacim oyun oynamak degildi taki steamdr humble bundle ı kesfedene kadar. İlk aldigim zamanlar sadece dota oynardim sonra iste humble bundle la oyun almaya basladim. 5 gun once civilization 5 i aldim. 5 gunde 50 saattnlen fazla oynadim. Baslarda hic sorun cukarmiyordu. Sonralarda 5 6 saat oynadiktan kapamaya basladi kapatiyor 5 dk bekliyor aciyordum. Bugun yine baya bi oynadim bekledigim gibi kapadi sonra actim oyuna girdigim gibi kapadi ciktim biraz daha bekledim sonra yine girince kapadi bu sefer maci kapadim 20 dk bejledikten sonrq actim yine oyuna girip ilk settler i kurduktan sonra kapadi. Yine ciktim kapadim. 1 saat olmustur yemek yedikten sonra yine acicam. Benim sorum macbook i7 suana kadar hic sorun yasamamistim bu olay beni baya sinirlendirdi nasil cozebilirim bu sorunu ? Bana hic normal gelmedi bi sorayim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok abi oyunda mı sorun var dicem 5 gundur hic bi sikinti cikmadi buz gibi makine yine oyunu kapatiyor. Valla duvara atip kiricam en sonunca fazlasiyla sinir oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg Mobile Mikrofon Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    macbook pro caps lock sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.