Şimdi Ara

Macbook Pro HDMI çıkışı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
16.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: masterm1nd

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

2 hafta geçti ama hala waiting for supplier diyor Zaten linkteki kablonun ucu female HDMI, yani direk televizyona bağlanamaz. Araya HDMI kablosu gerekli.

o giriş kısmına hiç dikkat etmedim doğru diyorsun tekrar bakayım kablolara. waiting for supplier diyorsa adam daha kargoya vermemiş olabilir bir mail at istersen adama.

Kime mail atacağım?

dxe atmayı dene

buradan sorunun neyse yazabiliyorsun sana dönerler muhtemelen

http://services.dealextreme.com/

• Televizyonum Pıoneer PDP-4280XA, Laptobum ise 2006 model MacBook tur. Laptobumla TV arasında görüntü ve ses iletişimini kurmak için gerekli olan ses ve görüntü kablolarını aldım. Görüntüyü sağlamakla birlikte ses olarak iyi netice alamadım. Ses televizyondan gelmekle beraber sürekli olarak bir parazit geliyor. Ses kablosunun laptoptaki ucunu kulaklık yerine takıyorum. Ordada bir parazitlenme var. Ses kablosunun televizyondaki yeri ise PC AUDİ kısmı olup, tek girişlidir. İyi bir ses ve görüntü alabilmem konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
  • Media Markt'larda 39,90'a ISY marka hdmi adaptörler var. Ben de bugün alip denedim ses ve görüntü aliyorum fakat tv kenarinda bosluklar kaliyor ve görüntü anlasilir fakat göze hos gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedircan -- 20 Eylül 2013; 0:49:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.