Şimdi Ara

Macbook Pro için stand/soğutucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Macbook'um için yükseltici bir standa ihtiyacım var. İlla soğutuculu olmasına gerek yok. Ama soğutuculu da olsa fena olmaz. Sizin tavsiye edebileceğiniz veya kullandığınız neler var?

Ayrıca tavsiye edeceğiniz ürünler, Macbook'un tasarım bütünlüğünü bozmayacak şekilde olursa sevinirim.

• Hangi macbook pro var sende? Çok mu ısınıyor ve ne yaparken ısınıyor?

Kusura bakma macbook pro almayı dusunen biri olarak sormam gerekiyordu. Teşekkürler cevaplarin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yakınımın çapraz bir standı vardı ufacık bir şeydi. Tam istediğin gibi cihazın temasını kesiyordu 1-2 cm yükseltiyordu ondan gördüm bende aradım ama bulamadım hiçbir yerde. Aklında bulunsun hocam
  • Cooler Master'lar cok hos tip olarak, aluminyum ve mac'lerle uyumlu, elmasepetinde vardi

• MacBook'ların hava çıkışları altta olmadığı için soğutma işe yaramaz diye tahmin ediyorum..
  • http://www.sanalmarketim.com/luxa2-lxlcln0001--m1pro-fansiz-mac-book-pro-sogutucu-standi/p_44232/

Bence bu işini görebiliriz. Hafta içi sipariş etmeyi düşünüyorum. Renk olarak da cihazla tam uyumlu, çalışma prensibi hakkında bilgiyi kendi sitesinden veya youtube' da yer alan inceleme videolarından edinebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    İlgin için sağ ol ama başlıkta da dediğim gibi, daha çok yükseltme amaçlı, yerden teması kesme amaçlı istiyorum.
  • diablo19 kullanıcısına yanıt
    İşlevsellik bakımından çok iyi gözüküyor ama, tasarımı bana çok itici geldi. Sizce?
  • Tasarımını beğendim açıkcası, en büyük avantajı fan sesi olmayacak olması. Zira thermaltake' in üst sınıf soğutucularından bir tanesine sahibim ancak fandan artık tıkır tıkır sesler geldiği için bu ürünü almayı düşünüyorum. Gerçi ısınma gibi bir sorunum yok henüz, düz platform olarak şu altında minder olup üst yüzeyi düz plastik malzemeden oluşan kahvaltı tepsilerine benzeyen bir ürün kullanıyorum, tabi şuan amaç düz yüzey sağlamak :) yükseltmek için platform deyince aklımahttp://www.comfydesk.com.tr/ şu ürünler geliyor. Luxa2 yi beğenmediyseniz bunları hiç beğenmezsiniz heralde :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.