Şimdi Ara

Macbook Pro'larda stok sıkıntısı başladı; yeni Macbook Pro'lar yolda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 13" macbook pro ların 1440*900 cozunurnurluk ve i5 desteğine sahip olması benim icin en onemli upgradeler. sırf cozunurluk ve işlemci için bekliyorum.
  • 13ler i5 veya i7 olursa tadından yenmez :)
  • i5 olmasa bile i3 olmak zorunda piyasada i3 altında laptop kalmadı. Halen core 2 duoda ısrar ederse ayıp eder apple !
  • Sanirim benim macbook u pro ya terfi ettirmem gerekicek:) merakli bekliyorum yeni pro lari
  • artık 7 bin tl den satarlar burda.
  • Mac'ler son guncellendiginde hala C2D kullandigi icin elestirmistim, simdi bir not daha eklemek isterim.

Omrunun yarisina gelen mevcut i3-5-7 serisini koyacaksa yine fiyasko olur, SandyBridge gelcekse eywallah... Ayrica SB ile pil omrunun de artmasi gerekiyor teorik olarak 13" model icin 12 saati gorur mu?

Bakalim asagidaki tablodaki islemcilerden hangilerini sececekler:

Macbook Pro'larda stok sıkıntısı başladı; yeni Macbook Pro'lar yolda

• iş adamları ve gezginler için uygun ama normalı biri için bu laptop alınmamalı sonuçta laptop seneye daha üst modeli çıkacak
  • sandy bridge anakartlar geri toplatılıyor.Arızalı cıktı yonga seti. su an icin sandy bridge e gecmesi zor bence yada ona gecis hazırlığı yapıldıysa bu yeni mac proların acıklanmasınıda geciktirir.
  • 11 martta best buy stoklarında olacak olarak gözükmüi yeni macbooklar,fiyat yine 1199muş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan94

iş adamları ve gezginler için uygun ama normalı biri için bu laptop alınmamalı sonuçta laptop seneye daha üst modeli çıkacak

macbook air bu dediğinize uygun olabilir ama macbook pro'lar bu tarife hiç uymuyor
  • yeni serinin abd satisi basladiktan bir hafta sonra 15" i7 mbp satiliktir.

Hi-Res Antiglare 1600x1050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintlaure -- 10 Şubat 2011; 1:29:21 >
  • yeni seri ne zaman cikacak, bir bilgi yok mu hayla?
  • hala bir bilgi yok büyük bi ihtimal nisanda tanıtım olacak..
  • Yeni seriler 1 Mart sali gunu aciklanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Yeni seriler 1 Mart sali gunu aciklanacak

Kaynak guvenilir mi acaba? Ona gore cihaz alacam ya da bekleyecegim.
  • mart sonrasıan kalır.intel çipsetlerde sorun var.
  • bence kesinlikle suan almayın sabredin bence :)
  • Bilmiyorum fena ikilemdeyim. Sandy bridgelerde sknti olmasi i serisi islemci kullanilma durumunu one cikartiyor, mb airin tanitiminda "next generation of macbooks" yazisinin olmasi kasa degisikligine, muhtemelen ssd yi getirececek. Alacagim modelde 17" i7 islemcili ya da yeni cikan en ust seviye cihaz.
  • @Canka1,

beklemenizi tavsiye ederim. Kaynak: macrumors.com

Macbook Pro'larda stok sıkıntısı başladı; yeni Macbook Pro'lar yolda
  • Heyecanli bekleyise devam o zaman Bu arada imzamdaki cihazim satiliktir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.