Şimdi Ara

Macbook Pro'larda stok sıkıntısı başladı; yeni Macbook Pro'lar yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Macrumors'un çeşitli kaynaklarından aldığı bilgilere göre Apple Store'larda ve üçüncü parti satıcılarda Macbook Pro'ların stok sıkıntısı baş göstermeye başladı. Bu da geçmiş senelerde olduğu gibi yeni nesil Macbook Pro'ların yakın zamanda tanıtılacağı anlamına geliyor.

Çevrimiçi alışveriş denildiğinde akla gelen ilk sitelerden Amazon.com'da 17 inçlik Macbook Pro'nun kargoya teslimat süresinin 1-2 ay olarak gözükmesi, Macrumors'un aldığı bilgileri doğrulamasına rağmen; Apple'ın kendi çevrimiçi mağazasında Macbook Pro'ların 24 saat içersinde kargoya teslim edileceği bilgisine yer veriliyor. Ayrıca mevcut Macbook Pro'ların geçtiğimiz Nisan ayında duyrulmuş olması da yeni nesil Macbook Pro'ların önümüzdeki dönem içersinde tanıtılacağını gözler önüne koyuyor.

Geçtiğimiz Ekim ayında Apple'ın işlemci seçenekleri arasına 2.8 GHz hızındaki Intel Core i7'i eklediği Macbook Pro ailesinin yeni üyelerinde Intel'in bu yılın başında resmileştirdiği Sandy Bridge işlemcilerinin kullanılması bekleniyor.

• merakla bekliyoruz dünyanın en iyi notebooklarını
  • Sabırsızlanıyorum,bir an önce çıksın artık,haber için teşekkürler
  • Türkiye için fiyatları 6000 tl den başlar herhalde. gerçi 10000 tl olsa ne olur bunları alacak zengin çok alamayan fakirde çok tabi
  • Taş gibi cihaz.
  • bende merakla sabırsızlıkla bekliyorum bende yeni çıkacak olanları beklemekteyim.
  • Yenileri cikinca eski cihazlardan belki birisi bizede nasip olur:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • prolarda ekran tn panel mi kullanılıyor ips mi? bilen var mı??
  • 2.300 dolar retailer store fiyatı ama mağazada ne kadardır acaba apple kendi mağazasında.
  • usada kendi mağazasında da 2300 dolar
  • ben 2540$'a aldim 17" i7 cihazi.. apple.com uzerinden aldim 6 gunde cin'den geldi.. daha alali 2 ay oldu insallah yenilerinde radikal degisiklikler olmaz :)
  • çinden nasıl aldınız hocam
  • Apple.com'dan bir urun aldiginizda size o shangai/CN'dan ulastirilir.. Tabi direkt ellerinde stokta yoksa
  • geRçekten mac in kalitesi tartısılmaz ama bu kadar yüksek fiyat da çok anlamsız duy sesimizi apple!
  • Off tam almaya karar verdim yenisi geliyo dediniz

Umarım uzun sürmez gelmesi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Off tam almaya karar verdim yenisi geliyo dediniz

Umarım uzun sürmez gelmesi :/

Valla öncesinde beklemeye gerek yok diye düşünüyordum ancak acil bir durumum olmadığı için beklemedeyim şuan, aynı parayı yenisine vermek daha mantıklı gelmeye başladı şuan için.
  • az kaldı biraz daha sabredin bende bekliyorum :)
  • Yenilerde SSD hard disk olacağı kesin mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0
    Yenilerde SSD hard disk olacağı kesin mi arkadaşlar?

Oyle bir sey yok henuz ancak beklenti var.
  • Smdiki gibi opsiyonel olacaktir.. Standart hale getirip fiyatlari ucurmanin bir mantigi yok zaten. isteyene SSD simdi de var..

benim en buyuk beklentim 13inch MBP larin artik i5 ve mumkunse i7 ye sahip olmalari...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.