Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Macbook Pro 16 inç - M1 Pro 1TB SSD Satın Al 20 Şubat 2023 02:21 1 1 Macbook Pro 16 inç - M1 Pro 1TB SSD FIRSAT ÜRÜNAmerika'dan bizzat ben getirdim, sifir olarak ben aldim.Faturasi mevcut ama kutusu yer kapladigi icin getiremedim. Pilde sadece 5 dongu vardir, sifir sayilir. kusursuz temizlikte sadece calistigim is kolu degisti artik guclu bir mac'e ihtiyacim yok, mac mini yada macbook air ile takas olabilir. Win kasam var harici laptop pc dusunmuyorum. Klavyesi US'dir.Herhangi cizik vuruk darbe problem yok. Sifir cihaz.İstanbul ve Ankaraya elden teslim edebilirim. Kutusu olmadığı için kargo şansı yoktur.PAZARLIK YOKTUR.Bu fiyata bedava veriyorum farkına varan kaçırmaz zaten..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 40000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TR’nin EN UCUZU - Apple Magic Keyboard 12.9 SATILDI - Nintendo Switch V2 Gri Temiz PS5 Diskli 16500TL - 2 Kol 18000 Mini ITX Oyun ve İş İstasyonu -