Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım, teşekkür ederim tekrardan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 4.5 yıldır Macbook Retina Early 2015 kullanıyorum.

2-3 haftadır yeni bir uyarı belirmeye başladı.Pil durumu kısmında."Yakında değiştirin".. Pil seviyesi %100 iken bir anda 92 oluyor ve sonrasında yine normal bir şekilde düşüyor.

4.5 yıl sonrası çıkan "yakında değiştirin" normal mi sizce.Ek olarak yeni çıkan/çıkacak olan modellerde kullanılan piller yine 4-6 yıl sonrasında bu sıkıntıyı çıkartacak piller mi yoksa daha uzun süre kullanımı sağlayan piller mi ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    4,5 yıl gayet normal bir süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samic

Merhaba arkadaşlar
    Yazılım mühendisiyim ve işim için yeni bir laptop almam gerekiyor. Daha önce dell xps kullanıyordum i7 7700hq işlemcisi olan. Genel olarak bir sorun yaşamadım. Yeni alacağım laptop için de dell xps i7 9750h modelini almayı düşünüyordum. Ancak fiyatlardan dolayı macbook pro almayı gündeme aldım. Malesef işim için windows kullanmam gerekiyor. Macbook alırsam 2 işletim sistemi ile birlikte kullanacağım. .net ortamında Windows uygulamaları da geliştirmek için macbook pro tavsiye eder misiniz yoksa dell xps mi almalıyım.
    bence windows'tan devam edin, kendi platformunda uygulamalar daha verimli oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmac A kullanıcısına yanıt
    merhaba

dell aldım onu kullanıyorum:)

teşekkür ederim cevabınız için
  • 16” canavara dün kavuştum nihayet. Windows 10 kurdum mecburi bir programı kullanmak için; renkleri özellikle kırmızı ve yeşil tonları aşırı derecede parlak geldi. OSX tarafında sorun yok. Telefondan microsoft ve apple’ı da aradım(apple windows tarafına teknik destek vermiyoruz dedi) bir yardımları dokunmadı. Ekran kartının driverı da güncel gözüküyor, bilemedim:( bu ekran renk ayarının bir kalibrasyonu yok mudur AMD’den mi yardım istesem bir de..
    Not: Ekran kartının kendi uygulaması vardı windowsu ilk kurduğumda, ayarları kurcaladım biraz ama pek de anlamadım açıkçası, sonra windowsu etkinleştirince o uygulama da kayboldu😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marwyn M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, güle güle kullanın. i9 mu aldınız hocam ?

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,
    Evet i9 işlemci AMD Radeon Pro 5500M ekran kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumutlu

https://www.incase.com/products/protection/macbook-sleeves/icon-sleeve-with-woolenex-macbook-pro-13-macbook-air-13-retina

geçen hafta sattığım macbook pro 13 için alındığından beri şu kılıfı kullandım. Alan arkadaş abi bilgisyar kutusundan çıkmış gibi dedi. çok beğendi. kılıfı da yanında hediye verdim.

Aralık ayında macbook pro 15 e geçiyorum onun içinde aynı modelin 15 için olanını alacağım.

aynı markanın fermuarlu modeli var o çok tavsiye edilmiyor fermuar kısmı kasayı çizebiliyormuş.

bu model mıknatıslı düm cevresi sert kauçuktan tampanlu. ve içi süet gibi çok yumuşak bir yapıya sahip

imkan varsa tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    bir incelemede denk geldim buna hakkaten baya taze, temiz duruyor

ben de 13" macbook proyu bekliyorum gelmesini (yeni aldık batarya bozuk çıktı diye gönderdim)

önerilen aksesuarları öğrenebilirsem onları watchliste koyayım sıcak fırsat takibi başlatırım

kılıf dışında hiç case kullandınız mı peki?

ürün bana ulaştığında açtım kurcaladım biraz gayet şık vs fakat silver olduğundan mıdır bilmiyorum biraz parmak izleri gözüme battı gibi (bunun için sticker tarzı kaliteli çözümlerde var aslında youtuber dave lee den izlemiştim baya güzel gözüküyor)

case kullanırsak usb hub ı ona göre seçmem gerekecek de

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    Hayır kullanmadım
  • yeni 16 inç giriş modeli ile 2017nin 15 inç giriş modelinin karşılaştırmasını yaptım merak edenler buyursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: JUNE8O

4,5 yıl gayet normal bir süre.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Belkin 13" Kahverengi Notebook Çantası (F7P074vfc01)https://www.hepsiburada.com/belkin-13-kahverengi-notebook-cantasi-f7p074vfc01-p-BS600140?magaza=Ucuzlukcu

Bunu satın aldım yaklaşık 1 saat önce, gayet övülmüş.
    Keşke gri rengi olsaymış 13 için.Fiyatı iyi yalnız.

2015 Early Pro için uyar mı bakacağım ,olursa alırım
  • İstanbul içi ilk sahibinden pro arıyorum. max 5-6 yıllık olmak kaydıyla...

• Dostlar mühendislik için okul ve iş hayatımda kullanmak için macbook pro 13' 2015 modeli almayı düşünüyorum genel kullanım gerekirse autocad office , windows ile solidworks ve catia kullanımında sorun yaşar mıyım ? ( 256ssd 8gb ram i5)

• 2014 senesinde Troy mağazasından satın almış olduğum Macbook Pro 13 cihazımı satıyorum ürün çok temiz ve sorunsuzdur detaylar için:

İlan sayfasına gitmek için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 14 Aralık 2019; 0:1:36 >
  • Arkadaşlar, mid 2014 i7 3.0ghz mi tercih edilmeli yoksa early 2015 i5 2.7göz mi tercih edilmeli?

Birisinde ram 1600 mhz diğeri ise 1867 mhz sizce performans anlamında fark olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2019 Model Macbook Promda ekranında bu tarz bir leke sorunu yaşıyorum, konuma bakarsanız gerçekten çok sevinirim https://forum.donanimhaber.com/mbp-19-ekran-lekesi-sorunu--141232406?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 15 Aralık 2019; 16:53:59 >
  • Arkadaslar bu 16 inch modeller sistemde 2020 mi yaziyor yoksa 2019mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VoLTySoN V kullanıcısına yanıt
    16 inch 2019 diye geçiyor.
    2020 ler haziran eylül 2020 gibi tanıtılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 16 Aralık 2019; 0:16:15 >
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.