Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Exe uzantılı dosyalar ile işin yok. Yanlış yapıyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • azizfikri A kullanıcısına yanıt
    Bir şey soracam pubg veya cod mobile felan yüklenebiliyor mu ?

• Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Pupg ve cod mobile sitelerinden öğrenebilirsin.

• Macbook'larda usb için ne alabilirim ? Windowslarda flash bellekler rahat takabiliyordum ama bu cihaz için farklı ürün gerek herhalde pro için ne alabilirim ?

Nen şunu kullanıyorum hocam, type c ve normal usb çıkışları var

https://www.amazon.com.tr/dp/B01EZ0X55C/

• Canka1 C kullanıcısına yanıt
    Buna 140 vereceğime nucleum kingston alirim

• UGreen'in şu USB-C hub'ını öneririm. 2 gündür kullanıyorum. Tüm portlar çalışıyor. Hızları gayet iyi. Samsung Evo+ hafıza kartlarını 50 MB/s yazma, 80 MB/s okuma hızıyla hallediyor. Harddisklerde vaat edilen hızla okuma, yazma yapıyor. Biraz ısınabiliyor ama bu tür hubların hepsinde bu sorun varmış zaten. Toplamda 1 HDMI, 1 USB-C PD (yani bu port üzerinden şarja izin veriyor yüksek hızda hem de), 2 USB-A, bir SD, bir microSD okuyucu girişi var. Dış kasası alüminyumdan. Macbookun yanında hiç sırıtmıyor, uzay grisi renginde. Kesinlikle öneririm.

Ayrıca Macbooklarda önemli bir sorun olan, USB-c hub bağlanınca Wi-Fi bağlantısının kopması sorunu bu modelde yok. Yani ben Macbook Pro 13 2020 4 thunderbolt girişli bilgisayarımda böyle bir sorunu rast gelmedim. Sırf bunun için Nucleuma yönelmeye gerek yok açıkçası.

İsteyenler için ben şuradan aldım:
    https://tr.aliexpress.com/item/1005001430454146.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_BUcBEF&mergeHashcode=54893763984&description=TRY+232.34++30%25OFF+%7C+UGREEN+USB+C+Hub+tipi+C+3.1+HDMI+4K+USB+3.0+SD+TF+100W+PD+Dock+%C4%B0stasyonu+adapt%C3%B6r%C3%BC+MacBook+Pro+hava+i%C3%A7in+2020+Galaxy+USB+C+HUB&aff_trace_key=9fca7d557d404519bdb2d6fae6dbac4d-1602275082363-05267-_BUcBEF&businessType=ProductDetail&title=TRY+232.34++30%25OFF+%7C+UGREEN+USB+C+Hub+tipi+C+3.1+HDMI+4K+USB+3.0+SD+TF+100W+PD+Dock+%C4%B0stasyonu+adapt%C3%B6r%C3%BC+MacBook+Pro+hava+i%C3%A7in+2020+Galaxy+USB+C+HUB&platform=AE&terminal_id=423e595133b34964a7518c16d639307e&templateKey=white_backgroup_101

Kargosu 8 günde geldi Türkiye'ye. 16 lira da gümrük vergisi çıktı. Bana ürün vergiyle birlikte toplamda 183 liraya mal oldu.

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü]

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeeeeer -- 9 Ekim 2020; 23:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canka1 C kullanıcısına yanıt
    Macbook Pro'ların çıkışı type - C oluyor değil mi hocam

Evet hocam

• Arkadaşlar merhaba bugün mbp elime ulaştı ilk defa kullanacağım.

Ekran kaydını mikrofon değil de video sesi ile yapmak istiyorum fakat araştırdığım kadarıyla uğraştırıyor bayağı. Yok mu bunun kısa bir yolu?

• Franz Schubert kullanıcısına yanıt
    Videoyu mp3 ses kaydı şeklinde google üzerinden dönüştürüp, ekran kaydına eklemeyi denediniz mi

Sizin airpods elinize ulaştı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Carlsén

Sizin airpods elinize ulaştı mı

Evet ben 1 ay önce mpb siparişi vermiştim 1 hafta sonra hemen airpods geldi. 1 ay sonra da mbp

• quote:

Videoyu mp3 ses kaydı şeklinde google üzerinden dönüştürüp, ekran kaydına eklemeyi denediniz mi

hocam yok yanlış anlaşıldım sanırsam. zoom'da ders oluyor örneğin ben onun kaydını yapacağım.

• Arkadaşlar 2014 sonu retina macbook pro'm var bunu powerbankle şarj etmem mümkün mü? Önerebileceğiniz bir ürün var mıdır?

• Kasım 17 yeni macler tanıtılacakmış arm tabanlı

hocam hangi kargodan geliyor peki bir bilginiz var mı

• quote:

hocam hangi kargodan geliyor peki bir bilginiz var mı

ups hocam.

• N11 de satılan rubber kılıflardan alan oldu mu? Yorumunuz var mı?

urun.n11.com
    Macbook Pro 13 2019 A2159 2020 A2251 Kılıf Rubber Kapak Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/canta-ve-kilif/macbook-pro-13-2019-a2159-2020-a2251-kilif-rubber-kapak-P375235553

• Hocam fiyatı iyiymiş ya :( ben türkiyede satılanlarda ekran koruyucu hediyesi olduğunu bilmediğimden çinden söyledim paket olarak. Bi 30 lira kadar pahalıya gelmiş oldu. Ama attığınız linkte cihaz modeli seçilmiyor ve bildiğim kadarı ile 2019 ve 2020 modelleri arasında kasa kalınlığı farkı var. Alacak olursanız satıcıya belirtin mutlaka. Onun dışında zaten kılıfların çoğu birebir aynı hocam. Altında ızgara delikleri var kılıfların. Bu da uzun vadede geçmeyen lekeler yapabiliyormuş. Bazı arkadaşlar bilgisayarın altını şeffaf cam filmi ile kaplayız bu lekelerin filme geçmesini sağlayarak çözmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktron -- 17 Ekim 2020; 23:18:16 >
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.