Şimdi Ara

Macbook Pro'mda Windows7 kullanıyorum ve F1 vb. FN'e basmadan çalışmıyor Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook Pro'mda Fn tuşu sorunum var Windows7 kullanıyorum ve F1 vb. FN'e basmadan çalışmıyor bunu biraz araştırdım ama macbook pro ya göre bir konu bulamadım normal notebook lardada 'Bios'dan halledebilirsiniz veya '' Shift+Numlock '' a basın gibi yorumlar yapılmış ama macbook pro'da 'numlock' tuşu yok. bunu bir türlü yapamadım biri yardımcı olursa gerçekten müteşekkir kalırım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan468 -- 11 Şubat 2013; 13:23:53 >

• Resimde işaretlediğim seçenek aktif mi?

http://d.pr/i/T2WN
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan468

Macbook Pro'mda Fn tuşu sorunum var Windows7 kullanıyorum ve F1 vb. FN'e basmadan çalışmıyor bunu biraz araştırdım ama macbook pro ya göre bir konu bulamadım normal notebook lardada 'Bios'dan halledebilirsiniz veya '' Shift+Numlock '' a basın gibi yorumlar yapılmış ama macbook pro'da 'numlock' tuşu yok. bunu bir türlü yapamadım biri yardımcı olursa gerçekten müteşekkir kalırım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Windows'daki Boot Camp programindan "Use funtion button as..." seklinde bir secenek vardi, isaretlersen duzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 11 Şubat 2013; 15:44:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

Resimde işaretlediğim seçenek aktif mi?

http://d.pr/i/T2WN

evet işaretli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

Macbook Pro'mda Fn tuşu sorunum var Windows7 kullanıyorum ve F1 vb. FN'e basmadan çalışmıyor bunu biraz araştırdım ama macbook pro ya göre bir konu bulamadım normal notebook lardada 'Bios'dan halledebilirsiniz veya '' Shift+Numlock '' a basın gibi yorumlar yapılmış ama macbook pro'da 'numlock' tuşu yok. bunu bir türlü yapamadım biri yardımcı olursa gerçekten müteşekkir kalırım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Windows'daki Boot Camp programindan "Use funtion button as..." seklinde bir secenek vardi, isaretlersen duzelir.

windows bölümünden işareti kaldırdım pc ye restart atmak gerekiyormu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

windows bölümünden işareti kaldırdım pc ye restart atmak gerekiyormu

Hayir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunum Çözüldü o kutucuk işaretliydi.İşareti kapattım uygula dedim sonra işaretliyip uygula diyince düzeldi çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan468 -- 11 Şubat 2013; 16:41:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.