Şimdi Ara

MACBOOK PRO MF839 TU/A ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bugün uzun incelemelerden sonra aranıza katıldım ilk izlenimlerim MAKİNA MÜKEMMEL YA ben dell studio 1558 den geçiş yaptım henüz yabancısıyım keşfetmeye çalışıyorum macbook dan keyif almama yardımcı olacak programlar hangileridir kısa vadede diski yükseltmek gerekırmı bırde ethernet girişi yok nasıl çözümleyeceğiz?

• Öncelikle hayırlı olsun gerçekten farkı daha kutusundan çıkarıp dokununca anlaşılıyor
    keyif almama yardımcı olacak program demişsin ama hangi alanda kullanmak istiyorsun ? hele bi kullanmaya devam et belli bi zaman geçsin eğer sana yetersiz geliyorsa (programların vs için yer kalmadıysa) o zaman yükseltirsin sana tavsiyem gereksiz şeyleri bulundurma film vs hariciye at.
  • Bende dün aldım yani senle aynı gun mf839. 4400tl ye n11 den. :D seninle msc kardeşi olduk artık pm at konuşalım :)

Ben çok çok uzun bir inceleme yazıyorum yeni mac alacaklar için a dan z ye her detayını yazıyorum. Dell 7537 den geçtim bende şimdi kalitesi söyle böyle demek istemiyorum dediğim gibi çok çok uzun bir inceleme yazıyorum insanlar fikirlerini ordan çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 13 Ocak 2016; 0:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arathorn kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ethernet ile kullanmak istiyorsanız şu aksesuarı satın alabilirsiniz;
    http://www.apple.com/tr/shop/product/MD463ZM/A/thunderbolt-gigabit-ethernet-adapt%C3%B6r%C3%BC

Diski yükseltmek derken ? HDD değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz ? Onboard gelir bu cihazlar, ram ve ssd değişimi yapılmaz gerçi forumda ssd değişimi yapan bazı arkadaşlar vardı ama zahmetli bir iş..
    Öncelikle hayırlı olsun dostum.apple ile görüşmüştüm ben 2015 modellerde ram ve depolama arttırımı yapılmadığını söylediler.ama şunu alırsan sorununu halledebilrisin.

AMAZON
  • karadag55 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Retina macbookların hepsinde ssd arttırımı yapılabilmektedir, ilgili parçalar ülkemizde satılmıyor sadece. Ram anakarta entegre olduğu için o sadece satın alma aşamasında değiştirilebilir, onun haricinde arttırılamaz.
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt
    dostum haklısın ama apple türkiye değiştirilemiyor dedi :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hayırlı olsun.

Film izliyorsan VLC kesinlikle indir
    Torrent için uTorrent kesinlikle indir
    Genel bilgi için iStats Menus indir
    Caffeine indir güzeldir

Blogum üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

• Kardeşim torrent sitesi önerir misin Mac için bide bootcamp için orj windows mu gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Kardeşim torrent sitesi önerir misin Mac için bide bootcamp için orj windows mu gerekiyor

ben zamunda kullanıyorum. Üyeliğin varsa orayı dene.

BootCamp için winows iso su gerekiyor. Aktivasyon veya ilaç yapabilirsi.
  • hocam bende zamunda kullanıyorumda çoğu mac programı oyunu yok orda. Hocam mac te indirme yaparken 200kb ile indiriyor , 2k video yu geçtim 720p bile açamıyor ama torrentte 2.6mb veriyor windows da direk indirme 1mb sn veriyo. Bu olayı tam anlamadım ben
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Kickass e bakabilirsiniz ekstra olarak.

Sorunu tam anlamadım açıkçası biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz ?

• arkadaşlar birkaç gündür foruma giremedim cihaz süper ötesi kendime kızıyorum keşke çok daha önce almsaymışım şu transcenddin 128 lik sd card yuvasına olan drive bulabılırmıyım türkiyede
  • hocam şöyle söyleyim atıyorum fifa indiriyorum torrentle yada bir dizi indiriyorum 2.6mb sn ile gerekli hızı veriyor ve rahat rahat indiriyorum ama webte izleyeceğim zaman 360pden yukarda izleyemiyorum. Netim 22mbs geliyor , fiber , ama youtube olsun başak bir sitede video izlemek olsun 360p de kalıyorum. Win kullanırken akk ye düşsem bile 720p izleyebiliyordum hadi onu geçtim 480p netti. Şimdi akk da değilim ama durum bu. Direk safariden dosya indirirkende yavaş indiriyor snde 65kb 200kb civarı. Normalde win kullanırken orası 2mb ile 300kb arası olurdu. Bu sorunu ttnete anlattım adamlar geldi modem falan değiştirdi ama değişmedi . Hatlarıda sağlam torrent bunu kanıtlıyor . İşin garibi bu galiba telefonumda da böyle oldu mac i suçlamam gerek sanırım , mac bu eve gelmeden önce benim tel 1080p altı video açmazdı :D chrome denedim mac te gene aynı sonuç
  • bende de rmbp var arkadaşlar 13 inç 2015 model 128gb... ssd yükseltmek istiyorum hangi ssdleri kullanabilirimhttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-512gb-950-pro-m2-v-nand-ssd-okuma-hizi-2500mb-yazma-hizi-1500mb.html bu ssd kullanılabilir mi ?
  • Hayırlı olsun bende alalı 3 gün oldu
    Anladım hocam, modem ile macbook anlaşmazlığı yüzünden oluyor. Modem arayüzünden kanal değiştirmeyi deneyin olmazsa modemin teknik servisini arayıp sorunu anlatın onlar halledecektir. Bir de kanal değiştirdikten sonra wpa şifreleme yöntemlerine göz atın onları da değiştirerek sonuç alabilirsiniz.

• bu sorun olsu modemi değiştirdik gene oldu. dns yaptık ttnetle gene oldu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

bende de rmbp var arkadaşlar 13 inç 2015 model 128gb... ssd yükseltmek istiyorum hangi ssdleri kullanabilirimhttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-512gb-950-pro-m2-v-nand-ssd-okuma-hizi-2500mb-yazma-hizi-1500mb.html bu ssd kullanılabilir mi ?

Piyasada bu şekilde satın alarak takabileceğiniz uygun SSD yok maalesef.
    Hocam ilk önce modem arayüzünde kablosuz bölümünde kanal ayarı var. Onu değiştirip kontrol edin. Eğer olmazsa kablosuz güvenlik var orada yayon aralığını ve şifreleme yöntemlerini değiştirin. Eğer gene olmazsa modem servisini arayıp atıyorum asus ise asusteknik servisi arayıp sorunu anlattın ve uzaktan müdaheleyi açın onlar çözecektir sorunu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.