Şimdi Ara

Macbook Pro Pil Ömrü Uzatma ve Kalibre Etme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
12.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    pek anlamam bu rakamlarin ne ifade ettiginden ama arasira health kismini bakiyorum sadece ))) resmi ekledim bahsettiginiz deger 583 galiba
     Macbook Pro Pil Ömrü Uzatma ve Kalibre Etme
  • perfect_1903 kullanıcısına yanıt
    Benim MBP 750 cycle da ve 44 ay oldu kullanmaya baslayali. Biraz fazla gibi cycle degeriniz.
  • Merhabalar,
    Konu MacBook Pro konusu olsa da endişelendiğim için yazmak istedim ben Air kullanıcısıyım ve batarya durumum şu şekildeki gibi:

Sizce bu normal mi?

Bazen Download ve Upload yaparken aşırı ısındığı oluyor ve kimi zamanlar da Sims 3 oynuyorum gene çok ısınıyor bunlar nasıl etkiler pil ömrünü, daha bir süre daha kullanmayı planlıyorum laptop u ve en büyük avantajı boyutları taşınabilirliği olduğu için pil ömrü çok ömenli benim için.

• Mavericks 10.9.4 güncellemesinden sonra.....
  • Arkadaşlar sizce bataryanın durumu nasıl ve ne kadar daha gider ? Yakında değiştirin uyarısı veriyor.

• ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    Verimli kullanabileceğiniz cycle sayısı apple tarafından 1000 cycle veya 5 yıl kullanım şeklinde belirtilmiş siz bu cycle ı geçmişsiniz ve neredeyse 4 yıllık bi cihaz sonuçta en kısa zamanda değiştirin diğer türlü çok çabuk bitecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya fiyatlarını biliyormusunuz acaba ortalama ne kadar masraf tutar ? Birde cihazım macbook pro değil normal macbook.
    Hiçbir bilgim yok bir servise sorarak öğrenebilirsiniz veya direk applestore a götürün

Appstoreda 300 civarı diye biliyorum

• Apple Store'da satılan bataryalar Macbook ile gelen batarya değil, kapasitesi daha düşük ve daha kalitesiz. Bataryam 4 yıl ve 600 cycle sonunda %80 kapasiteye düşmesine rağmen değiştirmiyorum, çünkü orjinal bataryayı satmıyorlar. Ebay'den felan bulmaya çalışıyorum şuan.

Not: Apple Store'da takılan bataryanın markasını bilmiyorum fakat fabrikada takılan ürün SMP marka, dünyanın en iyi batarya üreticilerinden biri.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.