Şimdi Ara

Macbook pro Retina ekran 15 inç Windows yapsammı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben iş bankasından macbook pro kazandım ve daha gelmeden teknik özelliklerine falan göz attım. benim ultrabooka göre daha iyi ve daha büyük bir cihaz. Akldımaki tek sorun os x te bazı oyunların açılmaması. Sonra bootcamp diye bir şey buldum. Biliyorsunuzdur hem windows hem os x kullanılıyor. çok hoşuma gitti fakat bunu yaparsam macbook a virüs girermi diye düşündüm. ne de olsa 5.400 tl :D . Eğer tavsiye ediyorsanız nasıl yapmalıyım veya nerede yaptırabilirim anlatabilirmisiniz ? Ya da windows a uyumlu oyunları os x te çalıştırabilmemin başka bir yolu varsa onu da söyleyebilirsiniz. şimdiden teşekkürler...

• 9 kişi okumuş cevap yok hayırlısı
  • hakanaruto1209 kullanıcısına yanıt
    hocam harici ekran kartlı modelimi bunu söylersen daha iyi cevap verebilirim, oyunlardan filan bahsediyorsun aklında öyle birşey varsa hiç açmadan az uyguna sat, nvidia 9 serisi ekran kartlı bi laptop al, windows yükleniyor elbette iyide performans alırsın ama 5 binlik alette 3 binlik alette gördüğün fps yi göremezsin, üstüde cebine kalır işte
  • Ben apple marka bilgisayar kullanmak istiyorum artık. Buna geç karar verdim ama 3000 liraya laptop aldım ve ne kadar iyi performans alsamda virüs ya da tasarım hataları beni rahatsız etti. Ama satıp ps4 alabilirim sırf oyun için bana iyi bir fikir verdiniz. Benim sorum hiç ellemeyip osx olarak kullansammı yoksa bootcamp yapıp oyunada yer açsammı? Ama satma işi kulağa hoş geldi Teşekkürler
  • Bootcamp ile degilde paralells desktop ile yaparsaniz cok daha guzel olur. Bootcamp ilede yaptim baska programlar ilede yaptim tam hatirlayamadim vmware olabilir. Hepsinde pisman olup 5-10 dakika sonra sildim. Ancak paralells ile muthis. Osx'in uygulamasi gibi calisiyor windows. Osx'te pencere olarakta acabilirsin windowsu. Surekle birak yontemi ile istedigin dosyayi aninda kopyalayabilirsin ben cok memnun kaldim. Mac'e windows kesinlikle yuklenmez diyen ben simdi paralells ile windows olmazsa olmaz diyorum. Mecburen windowsa bazen iş dusuyor ve kolay,basit ve kullanisli sekilde paralells ile yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık karar verdim zaten paralels yapacam ram fazlasıyla var. boot cample daha fazla ram elde ediliyo fakat hiç bir oyun 16 gb ram istemiyo. Hepinize teşekkür ederim. konuyu kilitleyemiyorum ama KONU KİLİT
  • parallels ile performansın çok düşük bir yüzdesi kullanılıyor,oyun ve güçlü programlar için kesinlikle bootcamp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bootcamp garanatiden çıkarıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanaruto1209

bootcamp garanatiden çıkarıyormu

niye çıkarsın ?? Bootcamp apple'ın bir programı zaten
  • Amaciniz oyunsa 5.400 TLye cok iyi masaustu toplanir, MacBook Pro'dan verim alamazsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu kadar diyim macbook geldi herkes yok onds oyun oynanmaz falan dedi . ben windows yapmadım. Sonra bir arkadaşımın abisinin varmış bundan o windows yapmış.(bootcamp ile) her oyunu açıyor diyo . hatta bana video falan attı fps gayet iyi. Ben windows yapmicam çünkü gerek yok os x gayet güzel bir işletim sistemi. Ayrıca os x in desteklediği oyunlar windowstakinden daha iyi çalışıyor ve daha net. Benim anlamadığım macbook oyunds iyi performans vermez sözünün kaynağı ne. eğer ekran kartıysa haklısınız. Ama pekde sorun olmuyor yetmese bile açıyo nasıl oluyosa
  • oyun oynayacaksanız parallels kulanmayın, en iyi çözm bootcamp.

windows'a virüs gelirse de önemli değil gelen virüs osx tarafında kesinlikle erişemiyor ne de olsa. kafanız rahat olsun rahat rahat window skurun oyun oynayın..

windows'ta da lütfen microsoft security essentials haricinde bir anti virüs kurmayın, gerçekten gerek yok (windows8 lerde zaten yüklü geliyor.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.