Şimdi Ara

Macbook Pro Retina ME293TU/A vs. ME664TU/A yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darktole

quote:

Orijinalden alıntı: sfrdmrc

quote:

quote:

quote:

Ayni konudan dert yaniyorum ben de.
    Intel grafik kartli olanini aldigimizda neler yapamayiz? Veya digerini aldigimizda ne gibi dezavantaji olabilir?

Cok kararsiz kaldim. Bir de iki grafik kartina sahip olanina stoklarda rastlayamadim.

bu sabah 664 modelini aldım. incelemelerde haswell işlemcili 293 modeli işlemci hızı olarak sadece %1 daha performanslı çalışıyor. Fakat grafik performansı olarak düşünürsek 664 modeli her türlü önde gelir. bu yüzden 664 modelini seçtim. stok konusuna gelince, apple store dışında başka sitelerden temin edebilirsiniz. ayrıca vatan'da hala var 664 modeli bildiğim kadarıyla.

Oncelikle hayirli olsun ve yorumunuz icin tesekkur ederim.

Bir sorum daha vardi: Uretim yili 2013 mu? Veya 2014 mu yaziyor?

Teşekkürler, darısı sizin başınıza. Early 2013 diye geçiyor modeli. 2014 üretimi yok bildiğim kadarıyla. En son late 2013 ler çıktı piyasaya.

İnşallah, teşekkür ederim. Bugün Pupa'ya sordum en son 1 tane kalmış İstinye Park şubesinde. Diğer firmalarında fiyatları uygun olmayabiliyor, siz ne kadara almıştınız, taksit vs?

Benim durum biraz farklı. Piyasa degerinden %25 falan ucuza geldi. Bu arada nette baktım bir kaç sitede daha var bu model. Ayrıca me294tu/a modelini de inceleyebilirsiniz. Bu model 664 den daha saglam bir model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayni konudan dert yaniyorum ben de.
    Intel grafik kartli olanini aldigimizda neler yapamayiz? Veya digerini aldigimizda ne gibi dezavantaji olabilir?

Cok kararsiz kaldim. Bir de iki grafik kartina sahip olanina stoklarda rastlayamadim.

bu sabah 664 modelini aldım. incelemelerde haswell işlemcili 293 modeli işlemci hızı olarak sadece %1 daha performanslı çalışıyor. Fakat grafik performansı olarak düşünürsek 664 modeli her türlü önde gelir. bu yüzden 664 modelini seçtim. stok konusuna gelince, apple store dışında başka sitelerden temin edebilirsiniz. ayrıca vatan'da hala var 664 modeli bildiğim kadarıyla.

Oncelikle hayirli olsun ve yorumunuz icin tesekkur ederim.

Bir sorum daha vardi: Uretim yili 2013 mu? Veya 2014 mu yaziyor?

Teşekkürler, darısı sizin başınıza. Early 2013 diye geçiyor modeli. 2014 üretimi yok bildiğim kadarıyla. En son late 2013 ler çıktı piyasaya.

İnşallah, teşekkür ederim. Bugün Pupa'ya sordum en son 1 tane kalmış İstinye Park şubesinde. Diğer firmalarında fiyatları uygun olmayabiliyor, siz ne kadara almıştınız, taksit vs?

Benim durum biraz farklı. Piyasa degerinden %25 falan ucuza geldi. Bu arada nette baktım bir kaç sitede daha var bu model. Ayrıca me294tu/a modelini de inceleyebilirsiniz. Bu model 664 den daha saglam bir model

Anladım, öğrenci indirimi bile yapsak yine limiti aşıyor. Yani şu durumda sadece 664 modelini alabilirim. Deneyimlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• darktole kullanıcısına yanıt
    Esc de 294 modeli 4890 TL fiyat fena değil ayrıca güncel modeli almak her zaman daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 18 Şubat 2014; 15:39:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Esc de 294 modeli 4890 TL fiyat fena değil ayrıca güncel modeli almak her zaman daha iyidir.

Güncel olanını ben de almak isterim fakat performans açısından bekleneni Intel ekran kartı tek başına karşılamayacak gibi görünüyor, keşke yeni modelde iyi bir ekran kartı olaydı.
  • quote:

quote:

Güncel olanını ben de almak isterim fakat performans açısından bekleneni Intel ekran kartı tek başına karşılamayacak gibi görünüyor, keşke yeni modelde iyi bir ekran kartı olaydı.

294 modelinde nvidia ekran kartı var. Çok üst düzey bir makina. 664 yada 293 modeli ile kıyaslanmaz bile. Ama fiyatının 4800 küsür olması garip cidden. Yurt dışı fiyatı bile bildigim kadariyla 2700 dolar.

• darktole kullanıcısına yanıt
    Hocam arada %8 lik bir performans farkı var yani harici ekran kartı gerektirecek özel bir işiniz yoksa bu dahili kart o kadarda zayıf değil.
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html
    http://www.notebookcheck.net/Intel-Iris-Pro-Graphics-5200.90965.0.html

• 294 çok iyi gönül onu almak ister ama olmaz :)
    Bakalım 664 modeli için beklemedeyiz.
  • quote:

294 çok iyi gönül onu almak ister ama olmaz :)

Kullanıyorum birkaç gündür gayet memnunum. Windowstan geçince mac'e eşekten inip ata binmiş gibi oluyorsunuz. Grafik performansı da gayet yerinde

• quote:

quote:

Kullanıyorum birkaç gündür gayet memnunum. Windowstan geçince mac'e eşekten inip ata binmiş gibi oluyorsunuz. Grafik performansı da gayet yerinde

Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ?
  • Ben yanlış yazmışım 293 modeli olacak yanlışlıkla 4 e basmışım.

• Iris pro ya %0 dersek
    GT 650 +%8,
    GT 750 +%15,
    Performans farkları bu şekilde yani gt 750 iris prodan %15 daha performanslı.

• quote:

quote:

quote:

Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ?

Adobe master collection serisini çatır çatır çalıştırıyor. Gram takılma vs yok

• quote:

Iris pro ya %0 dersek
    GT 650 +%8,
    GT 750 +%15,
    Performans farkları bu şekilde yani gt 750 iris prodan %15 daha performanslı.

293 modelinin tek artısı işlemcisi. 4.nesil haswell işlemcili olması avantaj. Fakat irish graphics yönünden zayıf

• Zayıf demeyelimde hocam iris pro birçok harici ekran kartına göre edram sayesinde daha performanslı gt650 ye bile çok yakın performans sağlıyor.

• Yorumlar için teşekkürler, değerlendiriyorum hepsini.
    ESC Market yeni bir kampanya başlatmış fakat 664 modeli yok. (Bugün)

Macbook Pro Retina ME293TU/A vs. ME664TU/A yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktole -- 18 Şubat 2014; 16:56:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.