Şimdi Ara

macbook pro retinada program sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i7 işlemcili mac almayı düşünüyorum ama sıklıkla autocad, revit ve 3dsmax kullanacağım. sanırım revit ve 3ds maxin mac sürümü yok. dolayısıyla windows kurmak zorundayım. bu da laptopun performansını zayıflatır mı? hem windows kullanırken kullanacağım programlar aksar mı hem de windows kurdum diye os xe geçtiğimde eski verimi alamayıp yine ordaki programlarda sıkıntı yaşar mıyım?

diğer bir sorum da apple'ı gerçekten pahalı buluyorum ve macbook aldıktan sonra cebimden daha fazla para çıkmasın düşüncesindeyim. bu konuda apple'ın sıkıntısı var mı? sürekli değişmesi gereken ve pahalı parçalar olsun, teknik servis olsun? mac sürümü olan programları da satın almadan bulup kolayca kurabilir miyim windowsta olduğu gibi?

• Sondan başlayayım.
    -Programları windowstaki gibi kolayca bulabilirsiniz malum yollardan.
    -Teknik servis çok pahalı.Mesela benim ekranda sorun çıktı.İki üç gün önce bana 1800 tl fiyat çıkardılar,sadece ekran için
    -autocad 3dmax kullanıcak iseniz(kullanan biri olarak söylüyorum) mac'i tercih etmeyin.Bilgisayarı aç kapa windows'a geç,tekrar aç kapa osx'e geç döngüsü bir yerden sonra bayıyor artık.Windows kurmak performansı zayıflatmıyor.Aksine windows autocad'i mac autocad'e 1000 kere tercih ederim.
    Lafın kısası kendinize güzel bir windows laptop alın.Benden tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Sondan başlayayım.
    -Programları windowstaki gibi kolayca bulabilirsiniz malum yollardan.
    -Teknik servis çok pahalı.Mesela benim ekranda sorun çıktı.İki üç gün önce bana 1800 tl fiyat çıkardılar,sadece ekran için
    -autocad 3dmax kullanıcak iseniz(kullanan biri olarak söylüyorum) mac'i tercih etmeyin.Bilgisayarı aç kapa windows'a geç,tekrar aç kapa osx'e geç döngüsü bir yerden sonra bayıyor artık.Windows kurmak performansı zayıflatmıyor.Aksine windows autocad'i mac autocad'e 1000 kere tercih ederim.
    Lafın kısası kendinize güzel bir windows laptop alın.Benden tavsiye.

öncelikle çok teşekkürler. ben de windows düşünüyordum, özellikle msi. ama dolar sebebiyle almayı düşündüğüm laptopların fiyatı 1000tlden fazla arttı. onları şu an almaya kalkarsam macbook da alabileceğimi fark ettim. bazı kişiler de o kadar para veriyorsun bari mac al diyor.
    diğer yandan benim vereceğim miktar sabit ama seçim sonrası apple laptopların fiyatı aynı kalırken diğer laptoplar 1000-1500tl inerse param boşa gitmiş gibi hissedeceğim. 2 hafta içinde de almam lazım.

aslında programlar kolay bulunuyor ve performans zayıflamıyor demeniz macbook konusunda içimi rahatlattı. o döngüyü gözardı edersem başka sıkıntılar olur mu?
    bir de kaç yıldır evdeki laptopu hiç markanın teknik servisine götürmedik kendimiz halledemezsek eş dost daha mahalle arası çalışan yerler ucuza halletti küçük sorunları. appleda da o çevre var mı? zengin bilgisayarı gözüyle bakılıyor ya sanki her şeyi para olacak gibi geliyor.

yani işin özü appleın güvenlik sebebiyle daha kendi içinde takılıyor olması bir sıkıntı olur mu ondan korkuyorum. normal laptoplara yapılan müdahalelerin macbooka yapılamaması gibi? şahsen iphoneların androidlerden bluetoothla dosya kabul etmediğini öğrenince şok olmuştum, bu tarz şok edici bir şeyle karşılaşır mıyım flash belleğe dosya atmaz falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    airpods pro windows sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.