Şimdi Ara

Macbook pro Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde macbook pro retina display ABD'ye giden arkadaşımdan söz almıştım getirecekti.Bugun ya da yarın sıparış vericem online storedan ama aklıma şöyle bir kurt düştü:İkisinden birini seçicem ama karar veremedim fikirlerinizi eksik etmeyin

1)ABD'den macbook pro retina 256 gb 2.6 ghz 8 gb (son guncelleme) 1433 dolara gelıyor ögrencı ındırımı + tax free ile o da bugun dolar 2,17 seyir ettiği iiçin 3100-3150 civarı bir fiyata tekebul edıyor

2)TR'den macbook pro retina display 128 gb 2.6 gghz 8gb öğrenci indirimiyle 3.289 tl ye geliyor

Şimdi tr kalvye olması ve arkadaşın yaklaşık 1 ay sonra donucek olması benı düşündürüyor yorumlarınızı beklıyorum sız olsaydınız hangısını alırdınız?

• Tabikide Türkiyeden alırdım. Hem garanti açısından hem de Türkçe Klavye bulundurmasından dolayı daha uygun. Ben Türkiyeden aldım ve memnumum. Sanada tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABAHAKKI

Tabikide Türkiyeden alırdım. Hem garanti açısından hem de Türkçe Klavye bulundurmasından dolayı daha uygun. Ben Türkiyeden aldım ve memnumum. Sanada tavsiye ederim.

garanti açısından bir fark yok ki 1 yıl uluslararsı

artısı +128 gb ssd
    eksisi abd klavye
  • Arkadaşlar yorumlarınızı atarsanız sevinirim 2 gun içinde karar vermem lazım ABD'den alıcaksam eğer.
  • @Calypso_41

Bende 10 gun icinde ABD den almayi planliyorum ama Apple Store dan degil Macmall dan alacagim.Ayrica
    alacagim yerde eyalet vergisi de vermeyecegim.Sanirim sizin model 3000 TL ye geliyor indirimlerle...

http://appleinsider.com/mac_price_guide

http://www.macmall.com/n/Macbook-Pro-Retina-Display/macNavLinks-753

• Amerika'dan aldım.Daha ucuza gelmişti.Klavye sizin için sorun olmazsa boş yere fazladan para ödemeyin bence.Olaya şu açıdanda bakabilirsiniz.Birinci seçenek türkçe klavye ikinci seçenek daha az para ve 128 gb ekstra ssd.
    Önceliğinize siz karar verin.
  • Abd'den sipariş verdim 8 gb 2.4 ghz 256 gb = 1299 dolar yorumlarınız için sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    2 ay önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.