Şimdi Ara

macbook pro ve vista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar macbook pronun yenilenen serisinden almayı düşünüyorum aldığımda vista da yükleyeceğim ama acaba vistayı kurduktan sonra tek tek driver yüklemek zorunda mıyım yoksa apple firmasının bu konuda bir çözümü var mı??? bi de şu apple a özel birtakım fonksiyonları vista da da kullanabilirmiyim örneğin iphone daki gibi parmak hareketleriyle zoom yapma gibi... tanıtımlarını izledim de yeni mac proları çok güzel ama inşallah vista yı kurunca da kullanılabilir uzmanların cevaplarını bekliyorum

• leoparp ta yazılımda gömülü olarak gelen bootcamp yazılımı vistanın kurulumundan önce driver cd ni oluşturuyor. daha sonra vista kurulumuna geçiyor. gönül rahatlığı ile satınalıp leopardın yanına vistayı kurabilirsiniz.
  • dostum çok teşekkür ederim bi sorum daha olacak o oluşturduğumuz driver cdsi sadece driverleri mi içeriyor yoksa mac os a ait programları dA yüklüyor mu otomatik olarak (foto,safari vs) ve ayrıca touchpadin o iphone tarzı özellikleri yine çalışıyor mu vistada
  • Oluşturulan CD sadece Vista'nın driverlarını yüklüyor olması lazım mantıken. Touchpad sorusunun cevabını bende merak ettim inşallah yanıt veren çıkar..
  • leopard çıktığından beri driver cd si oluşturma olayı kalmadı.
    vista yüklemen bittiğinde sistem tüm gerekli driverlerı yüklemiş olacak.
    ayrıca hiç bir programı vistada çalıştıramazsın (tabi vista versiyonu olanlardan bahsetmiyorum) i.... diye devam eden tüm uygulamalar mac e özeldir.
  • Merak ettiğim birşey var;mac book pro alan bir insan neden vista kurmak ister aletine ??? Yani eğer vista kullancaksan dell falan almak daha mantıklı geliyor bana...
  • Benimki bu cumartesi geliyor, en son güncellenen 2.5ghz ve HD ekranlılardan...

Ben Windows belki kurmayı düşünmüyorum, ama illaki kurmam gerekirse kesinlikle Vista kurmam XP Pro kurarım anca...

Artık Vista'nın çalıştıramadığı programlar listesi yapmıyorlar, onun yerine çalıştırabildiği programların listesini yazıyorlar çünkü liste daha kısa oluyor...
  • shady bazı programların mac versiyonu yok ancak kullanımları şart. ama tek program için guzel işletim sistemini bırakmaya da gelmez. O yüzden apple seçiliyor. bende mesela su an gta vce city (eski ama çok seviyorum kendisini) için windows atmayı dusunuyorum makineye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.